Évértékelővel kezdi a kampányt Orbán

2022. január 20. 07:45

Február 12-én indítja a kampányt a miniszterelnök.

2022. január 20. 07:45
null

2021-ben elmaradt, idén viszont megtartja szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor – tudta meg a Magyar Nemzet. A lapnak a Fidesz kommunikációs igazgatója, Hollik István erősítette meg a hírt.

A lap azt írja: a kampány az április 3-i választás előtti ötvenedik napon indul hivatalosan, így a február 12-én tartandó miniszterelnöki évértékelő indítja el azt hivatalosan. Orbán hagyományos évértékelője tavaly a járványhelyzet miatt maradt el.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
westend
2022. január 20. 18:24
a moslékmédiáknál a kijelölt - ideológiailag kellően képzett - firkászok már írják a glosszákat a viktátor évértékelőjéről. Sokat persze nem izzadnak vele, előszedik a tavalyit, tavaly előttit és kicsit átírják. Javaslok főcímeket a hvg-444-eknek: "Orbán nagy felhajtás közepette nem mondott semmit" "A vezér próbálta egybeterelni szétszéledő nyáját - sikertelenül" "Már a diktatúra sem a régi - az enervált Orbán feladta a harcot a megújult ellenzékkel szemben" "Csalódott NER-csicskák távoztak a mérhetetlenül gyenge orbáni évértékelő után" "Az összefogás koalíciója megroppantotta a rezsimet - Orbán semmi újat nem mondott"
olajfa1
2022. január 20. 09:24
Sok jó dolgot tud értékelni az elmúlt évben...
Devian
2022. január 20. 09:22
Az oltásterrorba fog belebukni.
MaBaker
2022. január 20. 08:49
Elmondom a beszéde első pár mondatát: Tiszt... öhm ótott hölgyeim és uraim! Ótás, ótás, ótás, Szent István ótás, államalapítás ótás. Működik ótás, siker ótás, ótás, ótás, biztonságos ótás. Mégtöbb ótás, megint ótás, ótás, ótás, Gyurcsány! Saját ótás, ellenzék NEM ótás, ótás, ótás Márki-Zai. Farhát ótás, rezsi ótás, ótás, ótás, nyerünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!