Óriási fordulatot mért a Medián: Dobrev vezet, Márki-Zay a második, Karácsony rendesen lemaradt

2021. október 05. 21:45

Nagyot változott az ellenzéki előválasztás második fordulójába jutott politikusok népszerűsége.

2021. október 05. 21:45
null

Változott az előválasztás második fordulójába bejutott ellenzéki miniszterelnök-jelölt-jelöltek rangsora a Medián legfrissebb kutatása szerint – közölte az atv.  A felmérés szerint a második forduló előtt Dobrev Klára vezet, szorosan őt követi Márki-Zay Péter, és messze le vannak maradva tőlük Karácsony Gergely.

A Medián mérése szerint a szavazni szándékozók körében Dobrev Klára 37, Márki-Zay Péter 33, Karácsony Gergely 24 százalékon áll.

A felvétel október első napjaiban készült.

A Medián szerint tehát Dobrev Klára nyerné az előválasztás második fordulóját, ha három jelölt közül kellene választani. Dobrev Klárára a megkérdezettek 37 százaléka voksolna, őt meglepetésre Márki-Zay Péter követi 33 százalékkal, Karácsony Gergelyt pedig a megkérdezettek 27 százaléka választaná.​

Összesen 394 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2021. október 06. 15:06
Libsik, Gyurcsány üzeni, szépen ledarált benneteket, most már kinyalhatjátok. Tudja, hogy ti is rühellitek, de hát ugye a megélhetés parancsa. 1. A körzetek többsége DK-s 2. Klára a legnépszerűbb. Amúgy köszöni a részvételt, az asszisztenciát.
zolizolizoltan
2021. október 06. 14:17
MZP nem lehet Karácsony Rogánja. Orbán megteheti, hogy a miniszterei fölé helyezi Rogánt, de egy hatpárti koalícióban MZP nem játszhatja el Rogánt a kormányban.
bizony bizony mondom néktek
2021. október 06. 13:54
Márki lesöpri Orbánt!
Gullwing
2021. október 06. 12:52
"A Medián az ország első számú, tisztán hazai tulajdonban lévő, független piac-, és közvélemény-kutató cége, " Na az aki/ami ilyen ordas hazugságot képes magáról a honlapra kitenni az kérem nem különb mint a kutyám szara. Így a kutatása sem ér többet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!