Vezető MSZP-s politikus a magyar-portugálon: Fej-fej mellett áll Tóth Csaba és Hadházy Zuglóban

2021. június 20. 13:59

Barátainak pletykált a zuglói előválasztás részleteiről, viszont olvasónk is hallotta a beszélgetést.

2021. június 20. 13:59
null

Érdekes levél érkezett szerkesztőségünkhöz kedd délután: egy olvasónk számolt be az éppen zajló Magyarország-Portugália Eb-meccs félidejében arról, hogy egy ismert MSZP-s politikus furakodott elé a sorban a büfé előtt. A szocialista politikus civilben, ismerősei társaságában vett részt a meccsen, a mérkőzés szünetében szóba került a politika is.

Olvasónk hallotta, amint a sokakat érdeklő zuglói választás esélyeit ismerteti: beszámolója szerint szoros a verseny a XIV. kerületi szoci erős ember, Tóth Csaba, és a Momentum által támogatott Hadházy Ákos között, a két jelölt fej-fej mellett áll.

Azonban szerinte – jósolta az optimista politikus a forrásunk szerint – az ötpárti kiállás Tóth javára fog dönteni. Ismert: a Momentumon kívül mindenki – nagy port kavarva, de a Jobbik is – a több kétes ügylettel rendelkező MSZP-s országgyűlési képviselő mögé sorakozott fel.

Tóth Csaba mellett szól az is az MSZP-s politikus szerint, hogy a baloldali médiumok többsége nem fog teret engedni Hadházynak a kampányban. Konkrétan meg is nevezett egy ellenzéki médiumot, amelynek vezetőjével már megegyezett, hogy blokkolni fogják Hadházyt.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shaman 1.1
2021. június 21. 11:19
A xarházinak vége van! Már csak a súlytalan momentán van mögötte. Így akarnak tőle megszabadulni, hogy a vörös Zuglóban indítják?
Rocktoberi
2021. június 20. 19:31
Gratulálok Zuglónak amiért erre a két szarkupacra voksolhatnak. Melyik rakásba lépjünk- filózhatnak.
Karbantartó9
2021. június 20. 18:02
Fej-fej mellett áll fasz és szopó! Franciázva csinálja egymást a két majom!
Kettőazkilenc
2021. június 20. 18:01
Én csak azt szeretném tudni a jelenlegi, ellenzéki összefogásos szavazók közül vajon hánynak lenne meglepetés, hogy ezek is politizálnak, és ami publikus az csak a marketing része az egésznek. Ha mind angyalok lennének akkor is jaj lenne nekünk ha győznének, egy ilyen 5 pártos koalícióban, versenyt lopnának egymást előzgetve az első perctől, hogy melyik tudja magát jobb helyzetbe hozni a következő választásokra, és megszabaduljon a többitől. 4 év csak kampánnyal és pénzszórással telne el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!