Máté Gábor is őrködött az SZFE tetején

2020. szeptember 06. 08:14

Diákjai szerenáddal búcsúztatták.

2020. szeptember 06. 08:14
null

Szombat este Máté Gábor, a Katona József Színház igazgatója is őrködött a Színház és Filmművészeti Egyetem tetején, amelyet hétfőn elfoglaltak a hallgatók – írja a 24.hu.

Szombat délután Mácsai Pál és Pogány Judit is strázsált az épület teraszán, „őrizték” az intézményt.

Máté Gábor tanítványai az este folyamát közös éneklésbe kezdtek tíz óra után, Dévényi Ádám és az Átmeneti Kabát Jelen című dalát énekelték.

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2020. szeptember 07. 06:52
Gothár Péter felett is őrködött, mikor az a szinésznőket zaklatta..éveken keresztül..
Mátyás01
2020. szeptember 06. 17:38
Jézusom, de gáz. Játsszák az eszüket, mintha valami várőrség lennének. Nevetséges.
puszika
2020. szeptember 06. 16:28
Hogyne őrködött volna,hiszen tíz körömmel védi a privilégiumait!!!
levig79
2020. szeptember 06. 14:45
Röhögünk, röhögünk, de azért tessék komolyan venni, az emberi hülyeség, irigység, gyarlóság határtalan. Nézzünk csak az USÁ-ra. Ott a 'rendszerszintű rasszizmus' jelszóval alakítják ki az osztályharcot, nálunk ez nem működik, mást kellett keresni. A lényeg hogy a csőcseléket fellázítsák a középosztály ellen. Erre most a legliberálisabb réteget/kasztot használják, a 'művészek' rendjét (lsd USÁ-ban is Hollywood, stb). Csak remélni merem, hogy Viktorék jól sakkoznak, és a végén megszégyenülve vonulnak le a porondról. Sajnos Budapest estében elvesztettük a játszmát, Karácsony egy vicc, nem kéne ezt most eltolni, komoly kihatása lehet 2022-re.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!