A Fidesz nem engedi, hogy a Jobbik elinduljon a választáson!

2020. augusztus 28. 14:13

Ez a választás már az indulásnál sem tiszta, hiszen már a startvonalon csalással indulnak, ugyanis félnek az ellenzéki összefogástól.

2020. augusztus 28. 14:13
Jobbik

„A fideszes Nemzeti Választási Bizottság után ma a fideszes Kúria is meghajolt Orbán akarata előtt. Példátlan módon a Fideszt kiszolgáló szervek nem engedik, hogy a Jobbik, mint a legerősebb ellenzéki frakcióval rendelkező parlamenti párt, elinduljon a választáson október 11-én, vagyis megtiltják, hogy hivatalosan támogassuk az ellenzék jelöltjét, Bíró Lászlót. A legesélyesebb jelölt indulásának adminisztratív eszközökkel történő megakadályozása és ellehetetlenítése a hibrid rezsimek sajátja.

A cél világos. Október 11-én a tét nem kevesebb, mint a kétharmad lebontása, az ellenzék győzelme pedig várhatóan 1-2 százalékon fog múlni. A Fidesz ezért arra játszik, hogy jogi eszközökkel megbontsa az ellenzék egységét, ennek részeként pedig azt a pártot akarja kilőni az ellenzéki összefogásból, amely párt 2018-ban 31 százalékot ért el Bíró Lászlóval az élen, ez pedig a Jobbik. Ez a választás már az indulásnál sem tiszta, hiszen már a startvonalon csalással indulnak, ugyanis félnek az ellenzéki összefogástól.

Félni félhetnek, megakadályozni azonban nem tudják az ellenzéki együttműködést. A Jobbik nevét a Fidesz letilthatja a szavazólapról, megtilthatja nekünk, hogy hivatalosan elinduljunk a választáson – bár ez jogállamban példátlan –, de azt senki nem tilthatja meg, hogy jobbikosok százai kampányoljanak és segítsék győzelemre az ellenzék jelöltjét, Bíró Lászlót. A kétharmad lebontásából nem engedünk. Az ellenzék minden fideszes megosztási kísérlet, minden fideszes aljaskodás ellenére egységes és stabil. Október 11-én az ellenzék győzni fog, és Bíró Lászlóval közösen lebontjuk a kétharmadot.

Jobbik Magyarországért Mozgalom”

(MTI-OS)

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
matyi lúdas
2020. augusztus 29. 18:25
https://i.imgur.com/jSaE7d3.jpg
atila68
2020. augusztus 29. 13:33
Mit a Fidesz! Orbán Viktor személyesen zárta el a jelöltet a pincéjébe!
toef36
2020. augusztus 29. 10:42
Már megint hazudtok. Nem a fidesz, hanem a ti ökörségetek...
makapaka2
2020. augusztus 29. 08:41
A lényeg, hogy Dobrev Klein szeret beneteket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!