Több száz határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

2020. június 15. 09:14

Az elmúlt héten az ország területén 515 embert tartóztattak föl, és kísértek vissza az ideiglenes biztonsági határzáron.

2020. június 15. 09:14

252 határsértővel szemben intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t. A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 106, szombaton 75, vasárnap 57 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román és horvát határszakaszon 14 embert fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén 515 embert tartóztattak föl, és kísértek vissza. A megelőző héten – június 1-jétől 7-éig – ez a szám 689 volt. A román és horvát határszakaszon 46 határsértőt fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt nyolc gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
borsika
2020. június 15. 15:36
Ez álprobléma. A valódi probléma az, ahogyan amerikában bánnak a sötétbőrű, ábrándos tekintetű rászorulókkal.
Menhetten
2020. június 15. 12:54
A határnyitás után újabb 4 tagú családdal csökken Orbanisztán lakossága, már mindent felszámoltak, eladtak, már csak június 15-ét várják, aztán iszkiri. Pedig nem élnek rosszul, nincsenek egzisztenciális gondjaik, pár éve még nagy vitáink voltak, amikor azt mondták, hogy az ő életükbe nem szól bele a politika! Aztán valami eltört náluk is! Amikor a hivatalok és hivatalnokok játszanak veled, vagy egy másik ismerősöm, aki most kapta meg a második 150 000,- forintos csekkjét, mert véleményt mert nyilvánítani a Clark Ádám téren, és most letaglózva ül otthon, mert tegnap a náciknak biztosították a tüntetését ugyanazok a rendőrök, akik öt eddig két alkalommal is megbüntették és már 300 000,- forintnál jár, amit be fog fizetni abból a pénzből, amit arra kapott, hogy helytállt a Covid-19 vírussal szemben, mint egészségügyi dolgozó. ...és rengeteg ismerősnél, ismeretlennél gyűlnek a pohárba a cseppek, és egyre több embernél túl is csordul. Túlcsordul, mert azt látja, olvassa az ember, hogy egy Mészáros kaliberű figura, aki két értelmes mondatot nem tud összefűzni szavakból, Magyarország leggazdagabb embere lett röpke tíz év alatt, és kormányoldalról meg beleröhögik a pofádba, hogy azért mert tehetséges! Igen, az b@zd meg és szíved szerint pofán vernél valakit, de nagyon, mert te 40 év alatt nem tudtál egy panelnál többet összegürizni magadnak. Túlcsordul, amikor olvasod, hogy Orbán veje, az a kis szarházy Tiborcz, már Magyarország nem tudom hányadik leggazdagabb embere, és inkább kifizeti ez a tetves kormány az EU-s gigabüntetést az adófizetők pénzéből, minthogy bukjon az ELLIOS ügy és vele Tiborcz a kis vejkó. Túlcsordul, mert azon agyalsz, hogy hová tudnál elmenni nyaralni a családdal és rájössz, hogy a Balaton partja körbe kerítve is mind a Fidesz oligarcháké, neked ahhoz már közöd nincs. ...és látod ezeket a mocskokat naponta a tévéadókon, az újságokban, óriásplakátokon, ahogy hirdetik önnön nagyságukat, tökéletességüket, hogy Magyarország jobban teljesít, és mindenki tudja, hogy ez egy orbitális f@szság, hazugság! ...és csepeg, csepereg napi szinten, folyamatosan, mindig van valami újabb. Katonák(parancsnokok) irányítják a kórházakat, lassan már kötelező lesz a tisztelgés is, iskolákba is rendőrök kerülnek, lassan már a tanárok helyére is! ...naponta hazudnak bele a képedbe, hogy nem lett elrendelve ágykiürítés, és az aki mégis eleget tett a parancsnak az a hippokratészi esküt szegte meg és mondja ezt egy olyan ember, aki már régen megszegte minden esküjét. ...és Rogánnékból lesznek celebek, meg Récsőlkékből, meg olyan emberek vannak olyan posztokon, hogy csak hüledezel, tornatanár a rezsi, meg honvédelmi biztos, koronaőr a gyűlölet tanácsadó, és egy bajszos szar a fő közjogi méltóság. Aztán egyszer csak elég lesz, mert rájössz, hogy a szar már körül ölel és már kiutat sem látsz belőle, vagyis de, irány egy másik ország, mert elég, mert elfáradtál, irány egy élhetőbb világ!
Intel
2020. június 15. 11:57
Több tiszteletet!
formaegy
2020. június 15. 10:04
Úgy vissza kell dobni őket, hogy nyekkenjenek. Vajon miért M.o.-nál vergődnek amikor Szlovéniánál hamarabb érik el az osztrák határt? Az mszp-s éhségmeneteseket kellene átdobni a határon, hogy vezessék a merkelcsordát Szovénián, Ausztrián keresztül a merkelhitler anyjukhoz. Menetelésben elég jók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!