Bayer Zsolt beszéde a Niedermüller Péter elleni tüntetésen

2020. január 30. 18:11

2020. január 30. 18:11

Bayer Zsolt arról beszélt, a világ végképp kezd kifordulni magából. A publicista ezután Albert Camus-t idézte. „Ezeket a napokat éljük most, amiről Camus írt, miszerint a bűn naponta szólítja fel az ártatlanságot és az erényt önigazolásra. Ebben a világban Európa-szerte naponta gyalázzák meg az erényt és szólítja fel a bűn az ártatlanságot arra, hogy igazolja magát” – mondta Bayer. Nekünk pontosan az a dolgunk, hogy az ő legrettenetesebb képződményei legyünk, és soha ne érezzék győztesnek magukat – tette hozzá.

Bayer szerint ellenállásra van szükség a deviáns világgal szemben. „A fehér, fekete, sárga, muszlim, zsidó, hindu felebarátainknak sincs hová hátrálnia, mára a törésvonal a normális és az abnormalitás között van” – tette hozzá.

„Itt az idő, hogy Niedermüller és társai el nyerjék a méltó büntetésüket”

– zárta szavait a publicista, akinek beszéde után a Nélküled című számot énekelte el a tömeg.

Összesen 242 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adonyi29
2020. január 31. 23:58
Zsófi, Niderrel szép pár lennétek.
János bácsi
2020. január 31. 10:48
"A fehér, keresztény, hetero férfi öndefinícióval önmaguk lényegét leplezni kívánó nácikat a társadalom fehér bőrszínű, keresztény és heteroszexuális férfi tagjai általában elítélik, megvetik őket, meg tudják különböztetni önmagukat tőlük, és rohadék mocsok köpedelemnek tartják őket. "
zenitaph
2020. január 31. 10:40
Azért a magyar köztársaság eddigi legdurvább rasszista botrányának számító Niedermüller mondatokat sem a fideszes politikusok, sem a kormányzati elemzők sem a KESMA egyetlen újságírója nem vette észre, a hazaáruló Magyar Hangnak kellett megírnia először. vicces. Azóta meg ugye csak erről lehet beszélni.
olajfa1
2020. január 31. 09:26
Senki sem érti meg szegény -még- Polgármester... csakúgy ahogyan Hitlert sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!