Kálmán Olga nem pártokat képvisel, hanem pártokat IS

2019. június 14. 13:46

Facebook oldalán, videón keresztül hirdetett programot nagy vonalakban a Gyurcsány-párt főpolgármester-jelöltje.

2019. június 14. 13:46

Kálmán Olga videón keresztül mutatta be az Egyenesen Budapestért névre keresztelt programját, melyben „egyenesen beszélünk és Budapestért vagyunk”. A Demokratikus Koalíció főpolgármester jelöltje a videóban kijelenti, hogy ő nem pártokat kíván képviselni, hanem pártokat is.

Míg megállapítja, hogy az őszi önkormányzati választás nem rendszerváltás lesz, rendszerszintű változásban reménykedik Kálmán Olga, melyhez a budapesti polgárok segítségét kéri. Véleménye szerint Tarlós István főpolgármestersége alatt inkább pártérdekek, mintsem polgári érdekek érvényesültek. „Nekem nem lesz kormányfő a főnököm, nekem Önök lesznek a főnököm” – jelenti ki az ex-műsorvezetőnő.

Mindemellett bizalmát fejezi ki a DK jelöltje, hogy ha nem is közjogi értelemben, de népszavazás lesz a budapesti önkormányzati választás, melyben a lakosság üzenni fog a kormánynak. Siker esetén Kálmán Olga vállalni fogja a küzdelmet a kormánnyal több fronton is: „A világ elhaladt mellettünk, méghozzá elektromos járművekkel s megújuló energiaforrásokkal, amíg mi kátyúkban bukdácsoltunk”. Végül, mint – egyelőre – egyetlen női főpolgármester-jelölt, kijelenti, hogy a politika nem csak a férfiak játszótere.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2019. június 17. 12:02
KO egy igazi atombomba! Ha megválasztják fel is robban.
syphax
2019. június 17. 06:35
"Kálmán Olga nem pártokat képvisel,.." Hanem a SLUNCUDLI nevű kandúr macskáját.
hátakkor
2019. június 16. 07:40
"Kálmán Olga nem pártokat képvisel, hanem pártokat IS" Hitgyüli, G.Lajos, Dobrev-Klein. DK+Mozgalom.
csanaki
2019. június 16. 00:51
„Nekem nem lesz kormányfő a főnököm, nekem Önök lesznek a főnököm” – jelenti ki az ex-műsorvezetőnő Ez a csúcsértelmiségi médiacápa arra sem képes, hogy az alanyt és állítmányt egyeztesse. No és az idézett mondat egy vadbaromság. Egyrészt a miniszterelnök sehogyan sem főnöke Bp. főpolgármesterének (vagy pl. OV Demszky főnöke volt 1998. és 2002. között?), másrészt ez a "választó a főnököm" duma olyan visszataszítóan demagóg, hogy látszik, KO a DK-nyuggerek szellemi alantszintjére van kalibrálva. No de remélem, az őszi választás után Fletó csalódásában azt mondhatja Kohlmann Olgának - a Csinibabából idézve - : "Olgicskaaa! Ne ússzon el! Fészket rakunk!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!