Gyurcsányék kifizették az elsőként szankcionált hajléktalan büntetését

2018. november 02. 13:05

Átvállalta a DK a gödöllői hajléktalan húszezer forintos büntetését.

2018. november 02. 13:05

A Demokratikus Koalíció (DK) a héten kifizette annak a gödöllői hajléktalannak a húszezer forintos büntetését, akit a hatóságok októberben elsőként szankcionáltak életvitelszerű közterületen tartózkodás miatt.

Rónai Sándor, az ellenzéki párt szóvivője pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján elmondta, a DK célja Magyarország emberségének és tisztességességének megőrzése, ezért természetes számukra, hogy segítenek a szegény, védtelen embereken.

A DK szóvivője ismételten mindenkit arra kért, hogy lehetőségeihez mérten segítse a hajléktalan, nehéz sorsú embereket. Megjegyezte továbbá, tudják, sokakat zavarnak az aluljárókban a hajléktalanok miatt tapasztalható kellemetlenségek, rendetlenség, de a párt szerint ezt a problémát több szociális munkással és kevesebb rendőrrel, az egyéni történeteket megismerve kellene megoldani.

Rónai Sándor közölte: pártja feljelentést tett azon sajtóhírek alapján, amelyek szerint a csepeli fideszes önkormányzat biztonsági szolgálata brutálisan lép fel helyi hajléktalanokkal szemben.

(MTI)

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hakos
2018. november 03. 14:01
Gyurcsányék mindig is támogatták a hajléktalanságot. A devizahitelezés felfutása ellen ezért nem tettek semmit sem....
patkánynak sem nevezhető férgek
2018. november 03. 11:55
Hm, egy kis cigányozásra futja a toleráns libsitől? HA, ismétlen, ha vannak is visszaélések, akkor inkább kövessük a ti gyakorlatotokat, hogy köpjünk a külhoni magyarokra, és nyaljuk a muszlim valagakat? Inkább nem, meghagyjuk a fajtádnak, te magyargyűlölő féreg.
áfonya
2018. november 03. 11:07
Ferkó gondolja nagy dolog ,, de arról nem beszél mennyit vett el.....
jucidom
2018. november 03. 07:55
"3Te pedig amikor adományt adsz, ne tudja a bal kezed, mit tesz a jobb, 4hogy adakozásod titokban történjék; a te Atyád pedig, aki látja, ami titokban történik, ..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!