Feljelentést tesz a Jobbik a Quaestor-ügy miatt

2015. március 25. 16:23

Volner János szerint alapos a gyanú, hogy bennfentes kereskedelemnek köszönhető, hogy egyesek köz- és magánpénzeket vettek ki a brókercég bedőlése előtt a Quaestorból. A Jobbik követeli azt is: legyen nyilvános, hogy kik és milyen cégek vették ki a pénzüket a bedőlés előtt a cégből; akár uniós szinten is kiperelnék ezen adatokat.

2015. március 25. 16:23

A Jobbik feljelentést tesz a Quaestor-ügyben, mert álláspontja szerint alapos a gyanú, hogy bennfentes kereskedelemnek köszönhető, hogy egyesek köz- és magánpénzeket vettek ki a brókercég bedőlése előtt.

Volner János, a párt frakcióvezető-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: hétfőre összehívja a parlament vállalkozásfejlesztési bizottságát, ahol a Magyar Nemzeti Bank vezetőitől és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminisztertől vár válaszokat. 

Közölte azt is: követelik, hogy megismerhető legyen, kik azok a magánszemélyek és vállalkozások, amelyek a bedőlés előtt vették ki pénzüket a brókercégből. Az ellenzéki politikus rámutatott, ezzel a politikusi érintettségek is feltárhatók. Hozzátette: akár uniós szinten is kiperelnék ezen adatokat.

Volner János azt is bírálta, hogy a Quaestor a „pénzügyi felügyelet lazasága miatt” 150 milliárd forint fiktív kötvényt bocsátott ki és „tőzsdézett” az emberek pénzével.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Selamat
2015. március 26. 08:11
Ezt máshová írtam, de ide is bemásolom, mert ide is illik: Egészen elképesztő, de a Jobbik egy lehetséges kormányzását bebiztosítandó összeborul az mszp-vel. MOndjuk felőlem, nyugodtan. Csak aztán ne legyenek nagyon meglepődve, mikor az ésszel is rendelkező szimpatizánsai azonnal lefarolnak tőlük. Mert ilyen húzások után, mégis, ki hihetné el egyetlen eddig szajkózott mondatukat is? Nem ők lesznek az elsők, akik elvéreznek az mszp-s összeborulástól, de remélem egyben az utolsó kivégzettek lesznek a magyar baloldal vérpadján.
Julismama2
2015. március 26. 06:43
Miért vagytok ilyen nyugtalanok korán reggel? Másnaposság?
=nessuno=
2015. március 25. 22:27
Ismeretlen tettes ellen nyomoznak, semmi előzetes....Nem semmi, jogállam fidesz-módra. :D:D:D Simon meg ücsörög háziőrizetben.
NeMá
2015. március 25. 20:14
Egyébként szerintem a legfőbb probléma, hogy találgatásokra és pletykákra probálnak pereket indítani. És gyorsan 0 azaz nulla oknyomozás, vagy bármiféle munka nélkül! Így aztán minden ellenzéki próbálkozás egy irtó gusztustalan dagonyázásba fullad! Történik valami gyakorlatilag 5 percen belül monyon le valaki! De mivel nincsen mögötte tartalom! AZ ellenfél nek meg van infó, így meg lehet cáfolni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!