Nem hagyja annyiban Navracsics a szigetszentmiklósi gyermekbántalmazási ügyet

2014. január 17. 10:38

A közigazgatási és igazságügyi miniszter rendkívüli fegyelmi eljárást rendelet el, hogy kiderüljön, történt-e mulasztást az ügyben.

2014. január 17. 10:38

Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter rendkívüli fegyelmi eljárást rendelt el a szigetszentmiklósi gyermekbántalmazás ügyében – közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium pénteken az MTI-vel.

A miniszter utasította a Pest Megyei Kormányhivatal vezetőjét, pénteken rendkívüli fegyelmi eljárás keretében vizsgálja meg, hogy a „szigetszentmiklósi gyermekbántalmazás” ügyében a hivatalos eljárások során történt-e mulasztás. A miniszter utasította a kormánymegbízottat, hogy amennyiben megállapítható a felelősség, úgy azt fegyelmi hatáskörében bírálja el – olvasható a közleményben.

A Blikk tavaly november 26-án számolt be arról, hogy a szigetszentmiklósi K. Rudolf és felesége 8, 9 és 10 éves gyermekeiket kiskoruk óta kínozta, illetve szexuálisan is bántalmazta.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Arma Gedeon
2014. január 17. 12:17
Bírálják, hogy puhány csiga volt az ír gázoló ügyében, erre leveri a frusztrációját a magyar hivatalnokokon - ami önmagában jogos fegyelmi, de most a kiváltó ok a facelift az ír kudarc miatt.A legkisebb ellenállás elve.
Ald0 Raine hadnagy
2014. január 17. 10:55
"Navracsics rendkívüli fegyelmi eljárást rendelet el, hogy kiderüljön, történt-e mulasztást az ügyben." Ez a gerinctelen élősködő megint kerített magának egy ügyet, amire ráakaszkodhat. Bántalmazott gyerek, na az meghatja a választókat...Csicska meg majd sürög-forog, intézkedik...jajj de megható. Képmutató fasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!