Orbán Viktor öccse nem rajong a fociért

2015. április 11. 11:48

Orbán Viktor öccse nem a labdarúgásban, hanem a birkózásban találta meg önmagát: ifjabb Orbán Győző a Digi Sport Reggeli Start című műsorának vendégeként elmondta, volt azért már egy közepes Videoton-meccsen és a felcsúti Pancho Arénában is járt.

2015. április 11. 11:48

Orbán Viktor miniszterelnök neve a politika mellett a sporttal is összefonódott, pontosabban a labdarúgással, hisz maga is aktív igazolt focista volt, aztán akadémiaalapító lett és főszurkolója a magyar futballnak, miközben két évvel fiatalabb öccse, a mérnök-közgazdász vállalkozó nem kedveli a labdát, ellentétben a küzdősporttal, ezért lett birkózó, majd veteránként újrakezdve Eb-t is nyert. 

A Digi Sport Reggeli start című műsorában ifjabb Orbán Győző elmondta, ő csak Felcsút- és Videoton-meccsekre jár abból kifolyólag, hogy ezek Székesfehérvárhoz közel vannak. A miniszterelnök háza mellé felhúzott felcsúti Pancho Aréna kifejezetten tetszik neki, szerinte már ott lenni is nagy élmény, nem csak meccsen. A stadion díszpáholyában is nem egyszer előfordult már a kormányfő öccse, hangzott el a műsorban.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2015. április 11. 18:36
Elég rossz lehet úgy élni, hogy valakinek az a neve, hogy "Orbán Viktor öccse".
Wagenhofer Zsófi
2015. április 11. 12:26
Egyszerű (de eszes!), kedves, vidéki ember.
rodrigez
2015. április 11. 12:05
- Az ország vezetője gyakorlatilag MLSZ-elnöknek hiszi magát. - Az ex-köztársasági elnök egy sportdiplomata volt, a MOB elnöke - A külügyminisztériumot egy futsal csapat irányítja - A Fidesz pártigazgatója a Fradi elnöke - Az ország leggazdagabb embere az MLSZ elnöke Hadd szeresse ifj. Orbán Győző a birkózást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!