Csőtörés a Szolidaritásnál? Orbán!

2012. március 01. 22:54

A Magyar Szolidaritás Mozgalom évértékelőjét Kónya Péter szerint csőtöréssel szabotálta a hatalom.

2012. március 01. 22:54

A Magyar Szolidaritás Mozgalom által rendezett civil évértékelőn Kónya Péter a csőtörésen kívül a fiatalok elvándorlását és az egymillió munkahelyet kérte számon a kormányon. Tétényi Éva, Esztergom polgármestere szerint városuk nem más, mint Tesztergom, ahol a Fidesz a megfélemlítés és a cenzúra módszereit teszteli. Majtényi László arról beszélt, hogy a két médiatörvénybe bukik majd bele a Fidesz. Petschnig Mária Zita úgy látja, hogy a gazdasági mutatók nagy bajt jeleznek, nagyon nehéz és hosszú lesz a kilábalás, ami ennek a kormánynak nem fog menni.

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bélus
2012. március 02. 15:32
Látod, Kónya, már azt hitted, amikor naponta az ATVn osztottad az eszet, hogy politikus (esetleg politikai tényező) vagy. Grundoltál gyorsan egy gittegyletet, aminek nevében megint nagyokat lehet nyilatkozgatni. Aztán rájöhettél, hogy pont annyira vagy politikus, mint voltál katona (haditudósítói végzettség, Honvéd c. belső kiadvány, szakszervezet). Kellene valami munka után nézned, mert nem lesz ám korai emelt nyugdíj és mozgalmári fizetés.
nyoooc
2012. március 02. 14:11
Én láttam. Orbán személyesen ment oda és puszta kézzel törte el a csövet. Mer a zorbán az egy ilyen.
Oldgóbé
2012. március 02. 11:08
Ez van amikor a szennycsatorna(magyarúl-kanális) csőtörést szenved. Megszólal a truttymó(Kónya-Tétényi-Majtényi-Petschnig és társaik)
Antigoné
2012. március 02. 10:44
Nem érzik, hogy nevetségesek? Egy kicsit több önismeretet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!