Péterfy Bori szerint ő nem a sötétséghez ment Tusványosra

2023. július 22. 11:24

Húsz wattos szellemi égővel nehéz fényt vinni a sötétségbe.

2023. július 22. 11:24
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Péterfy Bori természetesen azt gondol a világról, amit akar. Ismerve a közéleti megnyilatkozásait nem is csodálkozom ezen a nyilatkozatán. Engem inkább mint jelenség érdekel, mivel társaikhoz hasonlóan jól szimbolizálja, jeleníti meg a baloldal kiüresedett voltát.

A baloldal vagy amit ma annak hívunk, pedig hívhatnánk egy globális networknek is, valójában egy cool életmód párttá alakult; követelései, céljai, legyen szó akár gazdaságról, akár politikáról, nincsenek; megszólalásait a tudatipar aktuális trendjei határozzák meg (Gréta, BLM , LMBTQ, ukrán zászló) 
Lázadása is hamis, hiszen az uralkodó világtrendet meghatározó, egyszerre narráló és tematizáló fősodratú média és globális tőle frigyéből születő szörny is mögöttük áll.

Ezzel az erővel szemben pedig a szabadság kis szigetei állnak; az egyikre Péterfy Borit is meghívták – na nem világítani (elég fáklya van itt), hanem énekelni.”

Nyitókép: YouTube-képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Asztis
2023. július 24. 14:07
Amúgy 20Watt ledesben elég sok
Fed74
2023. július 24. 08:38
Ha fel mondtad a propaganda leckét, akkor le is szophatod magad! Te hazug szarházi fideszes propaganda bohóc!
Advocate
2023. július 24. 07:39
Egy régi mondás szerint: "A kutya se szarik oda, ahol eszik"...
alenka
2023. július 24. 00:34
Bori....csókolózni ment oda,persze nővel- nőkkel... Friss húsik neki....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!