Európa-nap van, ma ünnepeljük az Európai Unió eszméjének születését

2023. május 09. 09:36

Nem fogjuk engedni, hogy kordonokkal válasszanak el minket Európától.

2023. május 09. 09:36
null
Donáth Anna
Facebook

„A Momentum nem enged a hatalom ellen: ma ismét lebontottuk a hatalom kordonait a Karmelitánál.

Európa-nap van, ma ünnepeljük az Európai Unió eszméjének születését.

Ezekkel az eszmékkel, az európai alapértékekkel áll szöges ellentétben a hatalom kordona a Karmelitánál. Ami elválasztja a hatalmat az emberektől, a kormányt a sajtótól, a politikusokat a valóságtól.

Ezért bontjuk le ezt a kordont újra és újra. Nem fogjuk engedni, hogy kordonokkal válasszanak el minket Európától.”

Nyitókép: Donáth Anna Facebook-oldala

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 190 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. május 10. 19:35
az ESzme meghalt reg ! ez az EU egy velejeig korrupt szovjet diktaturara hasonlit, csak annal szazszor aljasabb !
Gusztiapu
2023. május 10. 13:57
Valamit elfelejtettem: ha megunják ezt a terepet, akad még kerítés. Például a Szabadság téren, ahol az Amerikai követség épülete köré szabályosan odacsesztek egyet drága amcsi testvéreink, nem törődve olyan apróságokkal, hogy engedély kérés, városkép, harmónia, stb. Ja, ahhoz kurázsi kellene.
Gusztiapu
2023. május 10. 13:42
Kicsit se' zavarja, hogy építési kordonok Európában is vannak. Momentán a Momentum is megérthetné, hogy azért vannak építkezéseket lezáró kordonok, hogy a hülyébbek, akik nem értik a táblákból, hogy aszongya "Építési terület, illetékteleneknek belépni tilos", ne csámpázzanak be oda és essen a fejükre egy tégla, vagy gigantikus névjegyű Hadházy kollégájuk dicső példáját (TV székház) követve ne csimpaszkodjanak az állványokon. De azért most jól lebontották és elégedetten csücsükélnek a darabjain. Nyilván ezért választották meg önöket azok, akik magukra szavaztak. (És csak zárójelben: tényleg igyekeznek megfelelni Európának, például Cseh Katalin, aki azért még nem viszi olyan nagyban, mint Eva Kaili - hiába, kis ország vagyunk - de ígéretes tehetségnek bizonyult.)
orygabor
2023. május 10. 13:40
Le az építési kordonokkal! Viseljen mindenki védősisakot!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!