A Cukorhegyi-crew zokon vette, hogy csúnyákat mondtam az Antifáról

2023. február 13. 12:45

Legalább tudjuk, kikkel vagytok, mucikák.

2023. február 13. 12:45
null
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Facebook

„A Cukorhegyi-crew zokon vette, hogy csúnyákat mondtam az Antifáról – hosszú idő után újra korlátozni/tiltani kezdték az adminokat. 
Legalább tudjuk, kikkel vagytok, mucikák – a terroristákkal
(Ne fáradjatok, úgysem vagyok itt sokáig.)”

Antifa-támadás: akár 15 elkövető is lehetett a rendőrség szerint

Sajtótájékoztatót tartott hétfőn a BRFK a hétvégi támadások kapcsán.

Nyitókép: Képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zajzon
2023. február 14. 09:44
Épp ezt magyarázom: nincs dísz áldozatiság, a lényeget nem érted (vagy nem akarod érteni). Egy rossz irányba forduló trend van, eddig nem voltak bérelt, buta randalírozó neokommunista zombik nálunk, most már vannak. Rossz az irány, Megadja erre és ennek propaganda-hátterére világít rá. Szívesen.
youngboy
2023. február 13. 22:30
Van egy békítő jellegű kompromisszumos javaslatom: elmegy Cukorhegyi és a liberálfasiszta bandája a bánatos bús picsába!
Lajoss
2023. február 13. 18:34
A heti birka-gumicsont..
cinkegolyó
2023. február 13. 15:51
Látszólag hivatalosan betiltották az antifák rendezvényét, de ennek ellenére a Széna téren a rendőrség a gyülekezésükhöz védelmet biztosított, közben pedig helyettük, a környéken fellelhető, az antifa módszer szerint, a ruházatuk alapján beazonosítottnak vélt magyar hazafiakat vegzálták, igazoltatták. Majd ezután védelmezőn szépen felkísérték hazai és a köztük megbúvó gyilkos nemzetközi antifa terroristákat a várba, ahol biztosították nekik betiltott rendezvényüket. Közben megengedték nekik, hogy illegálisan plakátoljanak, és felmatricázzák a környéket. Hogy nehogy véletlenül is azonosíthassa őket bárki, természetesen engedélyezték számukra azt is, hogy jogellenesen a rendezvényen eltakarják az arcukat. Az alábbi pár perces videón lehet látni kb kik is az antifák. Sunyik, takargatják magukat, félrefordulnak, de azért aki nem vak, láthatja kik ezek. Persze csak hátulról, és csoportosan mernek támadni. https://www.youtube.com/watch?v=OnIsurYGvbw&t=1s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!