Én egy holokauszt túlélő fia vagyok

2023. január 05. 16:14

Gyurcsány Ferenc több mint hárommillió magyar embert újra lefasisztázott.

2023. január 05. 16:14
null
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Gyurcsány Ferenc egy senkiházi gazember. Mondandójával nem foglalkozunk, maximum csak módjával. Ez a senkiházi ma az összes Fideszest, több mint hárommillió magyar embert újra lefasisztázott. Hát akkor erről most néhány keresetlen szót, persze csak módjával.

Én egy holokauszt túlélő fia vagyok. Mondhatnám ennek a szarházinak, de mégsem teszem, mert nem érdemli, hogy egy holokausztot túl nem élő zsidó családtól a fasiszták/a nácik/a nyilasok által elkobzott, majd a kedves felesége kommunista nagyapjának kiutalt rózsadombi villában pöffeszkedve aztán végképp senkit ne fasisztázzon.

Mondhatnám, de mégsem mondom ennek a rettenetes fehérjehalmaznak, hogy a Rákosi- és a Kádár-féle kommunista rendszerek »progresszív« hagyományát hűségésen követi, amikor a jóakaratú magyarok többségét unblock lefasisztázza (ld.: »a fasiszta nemzet«  kommunista hazugságát).

Amit viszont mondani akarok, az csupán egyetlen dolog: a családom tagjait, hatszázezer zsidó honfitársunkat, hatszázezer magyar zsidót pusztított el a fasiszta/náci/nyilas diktatúra. Mindegyik áldozat emlékét, valamennyi túlélő családtag fájdalmát, minden jóakaratú magyar ember együttérzését a lehető legdurvábban gyalázza meg amit csinál, amikor egy szabad választáson az ő pártját sokadjára elfenekelő politikai ellenfelét a rá jellemző gyűlölettől elvakítva lefasisztázza, és ezzel a fasiszta/náci/nyilas diktatúrát relativizálja. A fasizmust relativizálni bűn. De mi mást is várjunk egy senkiházi gazembertől? Ennyi.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
janisz108
2023. január 06. 14:22
Kedves Tomi! Miért nincs börtönben a fletó? Sírva kérlek ezt magyarázzátok már el kérlek!
csulak
2023. január 06. 13:21
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
Coupdetat
2023. január 06. 10:50
"Amit viszont mondani akarok, az csupán egyetlen dolog: a családom tagjait, hatszázezer zsidó honfitársunkat, hatszázezer magyar zsidót pusztított el a fasiszta/náci/nyilas diktatúra." Horthy elvtársad - aki 434 000 zsidót küldött ki Németországba - hova sorolod? Vigyázz, h a more főnököd meg ne haragudjon ! :))))))))
LancelotDuLac
2023. január 06. 09:26
56-ban te is puskával rohangásztál mint Dózsa Laci meg Pruck Palika - tudjuk - szippants még egy csíkot XDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!