Miniszterelnök úr! Én is ki szoktam jönni a templomból

2022. december 16. 11:50

A fideszes pártállam és vezetői megpróbálják elhallgattatni azokat, akik nem értenek velük egyet.

2022. december 16. 11:50
null
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
Facebook

„Sokat mutat meg Orbán Viktor és Tompos Márton esete a médiával. Míg a miniszterelnököt a Telex próbálta megkérdezni az ország ügyeiről sikertelenül, addig kollégám és párttársam, Tompos Márton azzal került be az országos médiába, hogy felolvasta a kirúgott pedagógusok nevét az M1-en.

Miniszterelnök úr! Én is ki szoktam jönni a templomból. Csak épp ezzel nem szoktunk takarózni. Úgy gondolom, miniszterelnökként minimum az újságírók kérdéseire válaszolni. Ez a demokrácia minimuma.

Ugyancsak a demokrácia minimuma lett volna, ha a diákok és tanárok hangja eljut a közmédiába. Ehelyett abból lett hír, hogy Tompos Márton barátomnak kellett felolvasnia a kirúgott pedagógusok nevét, de így is megpróbálták őt elhallgattatni. Az ezzel kapcsolatos közleményünket pedig az MTI - a közpénzből működtetett, »független« állami hírszolgálat - cenzúrázta.

Sokatmondó, ahogy a fideszes pártállam és vezetői megpróbálják elhallgattatni azokat, akik nem értenek velük egyet. De mindig ki fogunk állni a független és szabad sajtó mellett - és a tanárokért is!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Irhazika
2022. december 17. 14:58
te utoljára akkor voltál templomba,amikor megkereszteltek...
Anonymtalan
2022. december 17. 09:44
Tudjuk, Tlálok templomából, libbancs.
P. Savoiardes
2022. december 17. 03:59
Vérciki már ez a tömény butaság amit a momentum mutat be..
Kaszas39
2022. december 17. 02:31
A nagy szabad vélemény nyilvánítás jegyében ő is tiltott az oldaláról!!! Kis köcsög kit érdekel a mondanivalója templomba is lopni jár, ősi komcsi dolog szerint lopni a perselypénzt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!