Olvad a Fidesz tábora

2022. november 29. 19:08

Józsefvárosban már hárman is megbánták, hogy a kormánypártokra szavaztak!

2022. november 29. 19:08
null
Kontra
Facebook

„Olvad a Fidesz tábora: Józsefvárosban már hárman is megbánták, hogy a kormánypártokra szavaztak!

Jámbor András, szélsőbaloldali aktivista-parlamenti képviselő örömhírt közölt: egy hét alatt már HÁROM józsefvárosi polgárral találkozott, akik a Fideszre szavaztak, de megbánták. Világszám, jár a pacsi!”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. december 04. 11:56
Bandi! Ne örülj annyira! Ez a 3 józsefvárosi csalódott ember azt nem mondta neked, hogy legközelebb majd rátok fog szavazni. És ez számomra megnyugtató! Óbudán meg százával mondják azt, hogy kár volt az ellenzékre (Szabó Tímea) szavazni.
Gyzoltan
2022. november 30. 17:34
Van jelentősége? Kormánypárti, vagy ellenzéki?! Egész Magyarország a brüsszeli liberális tébolyultak borjúkötelén, orrunkban a fegyelmező karikával... Ezek már a globalizáció sötét napjai!
csulak
2022. november 30. 16:10
almodik a moslek koalicio
Trinitysum
2022. november 30. 13:45
Dobrevék nem nyerhetnek, soha. Minden tőlem telhetőt megteszek ezért. Ilyen alattomos, mindenre elszánt, aljas emberből nem sokat hordott hátán a Föld. De úgy látszik minden évszázadra jut belőlük egy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!