Magyarországi olimpia

2022. május 07. 21:24

Aljas dolognak tartottam és tartom ma is a Momentum NOlimpia kezdeményezését.

2022. május 07. 21:24
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„Mindig is úgy gondoltam, hogy országépítő és nemzetépítő cél lenne megpályázni a magyarországi olimpiát. Azért nem budapestit mondok, mert jó ideje sokkal nagyobb szabású rendezvényről van szó, mint amit egy város meg tudna rendezni. Egy nyári olimpia ma már országos ügy, az országnak is kell döntenie róla.

Aljas dolognak tartottam és tartom ma is a Momentum NOlimpia (NEM a budapesti olimpiára) kezdeményezését, és remélem, hogy a kormány megkezdi a 2036-os nyári olimpia pályázatának előkészületeit. Derüljön ki, hogy ki áll mellette és ki ellene.”

Kép: MTI/EPA/Franck Robichon

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Töki
2022. május 08. 19:42
Így van. 1 olimpia, mindig jó befektetés.
csulak
2022. május 08. 18:55
a NOmentum mozgalom csak aljassagokat csinalt eddig, ugy nezz ki ,hogy masra nem kepesek !
karaulu
2022. május 08. 15:56
Gondolom, a korábbi magyar pályázat megvan még, annak tartalmát érdemes lenne közzétenni. Milyen létesítményekre van még szükség, mik azok, amik már úgyis megépültek Pesten vagy más nagyvárosokban. Nem kell olyan nagy nézőtereket építeni, amiket utána senki sem használ, úgyis a világ 99.9%-a tévén nézi az eseményeket. Mindjárt kisebbek a költségek. A magyar olimpia mindenesetre olyan történelmi esemény lenne, amiről unokáink is beszélnének.
briganti
2022. május 08. 13:20
"Aljas dolognak tartottam és tartom ma is a Momentum NOlimpia kezdeményezését." Kedves Gábor! Akkor milyen faszom gesztusukról ábrándozol? Ezeknek a kommunista férgeknek rá kell lépni a nyakára és csak akkor és úgy vehessenek levegőt amikor mi engedjük nekik. Értem én a humánumot, meg a jobboldali morállófaszt, de a valóságban kell túlélni, nem az általad képviselt ábrándos etikai kódexben. Egyébként továbbra is respect.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!