Három vita nem volt elég, hogy a jelöltek külpolitikai elképzeléseiről egy fél mondat elhangozzék

2021. október 14. 07:11

Most akkor nem globális világban élünk?

2021. október 14. 07:11
null
Csizmadia Ervin
Facebook

„A harmadik miniszterelnök-jelölti vita, ha csak nyomokban is, érintette a kormányzóképesség kérdését. De az is kiderült, hogy a kormányzóképességbe nem tartozik bele, hogy a jelöltek miképpen képzelik el Magyarország és az Európai Unió, Magyarország és a szomszédos államok viszonyát. Egész egyszerűen ez a téma szóba sem került.

Értem én, hogy elszámoltatás, alkotmányrevízió, várólisták megszüntetése, bérrendezés, azaz: szakpolitikák. Mindent értek.
Egyet nem. Hogyan lehetséges, hogy három vita nem volt elég, hogy a jelöltek külpolitikai elképzeléseiről egy fél mondat elhangozzék. Most akkor nem globális világban élünk?”

Kép forrása: Facebook-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
józan paraszti ész
2021. október 14. 13:13
Tudták,hogy vagy hazudniuk kell (amiben azért rutinosak), vagy ha megmondják amit gondolnak az tuti bukta! Úgyhogy ha erről, is, beszélnek az biztos bukta.
VeJoLa
2021. október 14. 13:03
"Most akkor nem globális világban élünk?" Éppen hogy annyira abban élünk, hogy megint mernénk kicsik lenni, és magunktól is úgy táncolnánk, ahogy Brüsszelből éppen fütyülnének.
Korrupt Kornél
2021. október 14. 12:25
Ne csüggedj Ervin, arról sem beszéltek mikor bontanak kerítést és minden migránst beengednek e aki arra téved! És ezek közül mennyit vesznek magukhoz a villába...
pesti051
2021. október 14. 10:15
Végül is a külpolitikájuk Kun Béla óta konzekvens... Nincs olyan, hogy nemzet, csak nemzetközi, a Birodalom (Európai Egyesült Államok) szerves része a régiónk, nincs olyan, hogy határon túli magyar, hiszen határok sincsenek, ezért nekik választó jogot adni sem szükséges, tulajdonképpen olyan sincs, hogy magyar, ez csak egy fikció, a csúnya kerítéseket lebontani, minden ember testvér, jöhet bárhonnan, és tej, méz, kánaán... Talán ezért is nem tértek ki rá külön, hiszen köztudott, száz éve ezt képviselik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!