A svéd hadsereg is végre a valós veszélyekre koncentrál, ezért megvédik a szivárványos zászlót

2021. augusztus 05. 10:00

A Försvarsmakten fizetett hirdetésben reklámozza, hogy MEGÉRI kiállni a zászló mellett – de vajon kivel szemben?

2021. augusztus 05. 10:00
null
Ódor János László
Kontra

„Próbáljuk mindig kritikai gondolkodással megközelíteni a hülyébbnél hülyébb híreket-pletykákat, hiszen már évtizedek óta kialakult mindenkiben egyfajta immunitás az »Amerikában verik a négereket... Nyugaton bezzeg...« előjelű mendemondákkal, ferde hírekkel, suttogó propagandával szemben. 

Most a svédek azonban megint produkáltak egy olyat, amit hiába próbálunk több irányból lecsekkolni, megint csak valósnak bizonyul. Azt már tudjuk május óta, hogy hitet tett a svéd egyház a transzneműek mellett (via MNO), a legújabb viszont az, hogy a svéd hadsereg szerint érdemes megvédeni a szivárványzászlót (via Mandiner). Áthallásos szabadfordításban: MEGÉRI megvédeni a szivárványzászlót.

Közbevetett felkiáltás: - Most akkor mégis fontos az 1% a 99%-kal szemben, vagy sem? Itthon ez az ellenzéknél hogy fog működni? Miután megbizonyosodtunk a vicces hír igazságtartalmáról (bár nagyon azért nem lepődtünk meg), akkor próbáljunk meg gondolkodni – bár választ, biztos magyarázatot nem biztos, hogy találunk.”

Fotó: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ludmilla Kropotkin
2021. augusztus 05. 17:07
Bejött a piacra egy színes beteg és kért egy dinnyét. Kivettem egy barack magját, megmértem a mag nélküli barackot és mondtam neki mennyi lesz. Értelmetlen tekintettel bámult. Kérdeztem meglékeljem? Körbenézett hol van. Nagyon friss és fogy rendesen. Kér még egyet? Annyi hogy szaporítani nem lehet.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. augusztus 05. 14:19
Poénnak xar.
mucsay
2021. augusztus 05. 11:43
mit szól ehhez a svéd jobboldali polgár (ha van olyan), hogy hadsereggel fenyegetik meg saját hazájában (ha még van olyan) világnézete miatt (ha még van olyan)?
Galerida
2021. augusztus 05. 11:24
Amíg a hős, de kicsit túltenyésztett svéd katonák a buzizászlót védik, addig a főként parlagi típusú menedékkérők cseppvérkeresztezéssel genetikailag próbálnak a svéd nőkre hatni...akár akarják, akár nem...de nem ez a fő probléma náluk...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!