Igazi Mekk-mester tempó!

2020. július 17. 13:49

A késlekedés miatt, a legújabb szakértői jelentés szerint tovább romlott a híd állapota, ami további drágulást jelent a felújítás során.

2020. július 17. 13:49
Wintermantel Zsolt
Wintermantel Zsolt
Facebook

„A BKK Igazgatósága nem döntött ma a Lánchíd felújításának közbeszerzési kiírásáról, arra várhatóan jövő héten kerülhet sor. A múlt héten Draskovics Tibor, az Igazgatósága elnöke azt nyiltakozta, hogy 99%-ban minden kész van, de ez mégsincs így, például nincs még Független Akkreditált Közbeszerzési Szakértő sem, aki törvény szerint kötelező lenne.

Bár a főváros szándéka az, hogy a Váralagút felújítását most nem végzi el és csak a Lánchíd felújítása valósuljon meg, az elmúlt fél év mégsem volt elegendő számukra, hogy meghozzák az ehhez szükséges legfontosabb döntéseket. A késlekedés miatt, a legújabb szakértői jelentés szerint tovább romlott a híd állapota, ami további drágulást jelent a felújítás során.

Bár az igazgatóság többsége kifejezte szándékát a kiírás támogatásáról, azzal kapcsolatban számos tisztázandó kérdésre hívtam fel a figyelmet és hivatalos jogi állásfoglalást kértem a Főpolgármesteri Hivataltól. Megítélésem szerint súlyos hiba, hogy nem került módosításra az Engedélyokirat, a Főváros Beruházási Rendelete alapján nem lenne szabad fedezethiány esetén közbeszerzést indítani, ráadásul a feltételes közbeszerzés indoklása sem helytálló. Véleményen szerint ezek alapján szabályosan nem lehet kiírni a közbeszerzési eljárást, súlyos károkat okozhat az elmúlt fél év semmittevése. Igazi Mekk-mester tempó!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Négyszáz rémisztő karatker
2020. július 18. 21:53
Mekk-mester? (sic!) :DDDDDDDDDDDDDD Te analfa álmagyar szutyokszar, te.
VESZ ÉSZ
2020. július 18. 14:00
Emberek hát ti még mindig hisztek egy mocskos tolvaj fideszes szavának?Ezek az alakok csak a rablót pénz megtartásáért pattognak,mert ha kiderülne némi kis igazság,Tarlóssal az élen a sítre kerülnének.Olyan szövevényes ez az ügy,hogy csak a nagyon beképzelt hülyék tudnak róla magabiztosan nyilatkozni.
koronaszepe
2020. július 18. 09:57
A bukott polgármester jobban tenné, ha hallgatna. Súlyos milliárdokba kerül az adófizetőknek Tarlós hanyagsága. 2011 óta tudható, hogy a híd felújításra szorul.
olajfa1
2020. július 17. 20:09
Karigeri Mekk-mester és mekk-csipet csapata a lehetségességet magyarázza lehetetlenül, és nagyon ostobán, de nagyon fészbukposztosan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!