Hosszú hibalistát hozott össze zuglói ténykedésével a pancser polgármester

2019. október 10. 07:55

Vereségre készül a baloldal, ezt mutatja az ellenzéki alternatív szavazatszámlálás. Interjú.

2019. október 10. 07:55
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Magyar Hírlap

„Bár a balliberális média elhallgatja, akkor is tény, hogy a kispesti szocialista politikusokról nyilvánosságra került videóból és hangfelvételekből az a döbbenetes kép rajzolódik ki, hogy számukra az önkormányzati politizálás lényege a lopás. Elfogadható egy ilyen nyilvánvalóan korrupciós ügy elhallgatása egy demokráciában?

Hajmeresztő, ami a kispesti ügyben elhangzik, de Karácsony Gergely viszonyulása az elhangzottakhoz még inkább az. Nyilvánvaló, hogy kik szerepelnek a felvételeken és mit mondanak: kispesti baloldali politikusok, Gajda Péter polgármester közvetlen munkatársai és az ellenzék jelöltjei. Erre azt mondani, hogy nem ismerik fel az képeken szereplő embereket, egészen ordenáré hozzáállás. Ha Karácsony Gergely főpolgármester lenne, és kirobbanna egy ilyen botrány a fővárosban, akkor is így viselkedne. Ez a ment Zuglóban is, mert ott is képtelen volt rendet tartani, a lopós baloldaliak azt csináltak, amit csak akartak. Gyávaság és alkalmatlanság ez.

Mi a véleménye arról, hogy az ellenzék szerint az elmúlt években minden választásból vesztesen kikerülő Karácsony Gergelyt igaztalanul akarja a jobboldal alkalmatlan, tehetetlen vezetőnek bemutatni?

Karácsony maga bizonyítja be az alkalmatlanságát nap, mint nap, nem kellünk mi ahhoz. Polgármesterségének a hibalistája elképesztően hosszú: romos költségvetés, parkolási botrány, másfél milliárdnyi kifizetetlen számla, adósságrendezési eljárás, igénytelen közterületi munkák és sorolhatnám. Zuglóban kipróbálhatta magát, aminek elég csúnya vége lett, hiszen ő maga sem kérkedett a kampányában „világszenzációt jelentő” zuglói ügyekkel. Egy pancser jelentkezik főpolgármesternek a következő öt évre, aki inkább maga sem beszél az elmúlt öt évéről. Ez elé tartunk tükröt. Polgármesterségét főként arra használta, hogy országos politikai karrierjét építgesse. Azt sem túl nagy sikerrel.

A sajtó és a politikusok a dolgukat végezték, amikor felhívták a figyelmet az ellenzéki oldalon tapasztalható jogi visszásságok között az adatvédelmi szabályok megsértésének a gyanújára is Józsefvárosban. A balliberálisok viszont épp ezért támadnak mindenkit. Pikó András az ellenzék VIII. kerületi polgármesterjelöltje például azt mondta, hogy feljelenti önt, mert fel merte hívni a közvélemény figyelmét a gyanús adatkezelési gyakorlatukra.

Talán még toppantott is egy nagyot közben. Teljesen nyilvánvaló, amit azon a bizonyos képen látni, és az is, amit a kampányfőnöke mellé írt. Lebuktak, mártírkodtak, most meg fenyegetőznek. Igazi SZDSZ-es tempó. Abban pedig semmi meglepő nincsen, hogy az egyik eljárást lezárták, hiszen az érintetteknek három teljes napjuk volt arra, hogy mindent eltüntessenek a laptopokról. A másik adatvédelmi eljárás viszont folyamatban van, és amíg az tart, addig minden, amit Pikó ezzel kapcsolatban mond, csak kommunikációs trükközés. Azt láthatóan jól megtanulta a Klubrádióban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gingchantops
2019. október 12. 10:37
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Pala28
2019. október 11. 13:12
Nah, kis Kocsis! Tisztázzzuk!!!! Korrupcióval vádolsz embereket, olyan nagy léptékűvel, hogy az mát fenomenális. Orbán apád, a vezéred, a hősöd megígérte már nem egyszer, hogy a magyar korrupcióval végleg leszámol. Akkor hol van a gond!? Feljelentés, vizsgálat, mentelmi jog elvétele és börtön. A pofád jár csak. Addig még csak jár erről, addig csak rágalom kispajtás. Nézd meg barátod és csapattársad, egy NER lovagot, Simonka Györgyöt. Korrupt tolvaj és vád is van ellene. Ugyan úgy akkor az ellenzékkel is így kellene, ha igaz. Vagy akkor csak a pofád jár, te szerencsétlen talpnyaló libsi féreg?
BőröndÖdön
2019. október 10. 22:16
Jaj,Máté,ki a f@szt érdekelsz,de tényleg?! :(
nobusup
2019. október 10. 16:44
MooXi.net - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert szeretnének találni
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!