El a kezekkel a bulinegyedtől!

2019. augusztus 13. 07:16

Fájdalmas látni, miként lesz a Momentum egykori liberális fiataljaiból szocialista segédcsapat.

2019. augusztus 13. 07:16
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A Momentum másfél éve egyedüli pártként szállt szembe a kádárista házmestertempóval, s kampányolt a bulinegyed mellett a helyi népszavazás előtt: a jövő nemzedék képviselete, a cserbenhagyott fiatalok pártja szelfiket lőtt és aláírásokat gyűjtött a pesti éjszakában.

Hont András vette észre, hogy a Momentum Mozgalom gyurcsányos-szocialista összefogásban induló helyi jelöltje az éjféli kocsmazárással kampányol. Nyilván nem ez a legalávalóbb húzása annak a pártnak, amely másfél éve még a »Fidesz egyenlő MSZP« szlogen szellemében határozta meg magát, a NOlimpia-kampány sikere után pedig annak a Karácsony Gergelynek a főpolgármesterségét támogatja, aki a Fővárosi Közgyűlésben a budapesti olimpia megrendezésére szavazott.

Értem a vigalmi negyedben lakók panaszait, de az éjféli zárás a zóna tönkretételét jelentené, ami sokkal több kárt okozna a kerületnek és a városnak, mint amennyi problémát megold. Az ott élők sérelmeit orvosolni kell, de ez nem a szavazatszerzésből elkövetett hergelésüket, s főleg nem a bulinegyed felszámolását jelenti. Egy orvos nem úgy operál vakbelet, hogy kivégzi a beteget, aztán megállapítja, hogy a fájdalom megszűnt, a műtét sikerült.

A bulinegyed a legjobb, ami Budapesttel az elmúlt harminc évben történt – ma már szervesen a főváros arculatához, gazdaságához, kulturális életéhez és turizmusához tartozik. Fájdalmas látni, miként lesz a Momentum egykori liberális fiataljaiból hónapok alatt szocialista segédcsapat, akik a munkásőrök igyekezetével licitálják túl gazdáikat, ha tiltani és erőt demonstrálni alkalmuk mutatkozik. El a kezekkel a bulinegyedtől!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2019. augusztus 13. 23:23
Ez a kretén még a Momentumot is képes megsiratni...?!
flesh ripper
2019. augusztus 13. 19:06
Momenum! El a kezekkel a bugyinegyedtől!
kaltran
2019. augusztus 13. 15:14
Hapek! Ne verd a nyálad a bulinegyed mellett. Inkább költözz oda, bár azt úgy sem tudod felfogni, hogy gyermekkorod kedves környéke undorító hányadékba fullad, élhetetlen és élvezhetetlen. A problémát két módon lehet megoldani. Elköltözni, vagy a negyedet kitelepíteni a lepukkant gyártelepekre. Nincs középút.
Pusikas
2019. augusztus 13. 15:03
Szép napot. Egy érdekes adat ! Mikor a Nav bejelentette hogy kiemelten ellenőrzi a bulinegyed működését volt olyan egység ahol egyetlen napon 5 évi bevételt számláztak ki !?!!! Legyen persze de ne nyúlják le a bevételt ! Azért gáz hogy az ott lakók szenvednek a Nav és az önkormányzat, a bevételek töredékét kapja a tulajok meg tollasodnak. Hmmmmm. ........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!