Egyre durvább dolgok derülnek ki a Fidesz által leleplezett afgánról

2018. január 23. 08:43

Janan Mirwaisról néhány hónappal ezelőtt a Demokratában, mint követendő példaként írtak.

2018. január 23. 08:43
Dévényi István
Heti Válasz

„Tegnap kiderült, hogy a Fidesz arról a Janan Mirwaisról tartott sajtótájékoztatót, aki 4 éves kora óta él Magyarországon, 2003-ban magyar állampolgár lett, és egyebek mellett a Schmidt Mária által igazgatott a Terror Háza Múzeumot működtető Közép- és Kelet-Európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány jogásza volt 2014 és 2016 között.

Mára pedig az is kiderült, hogy Janan Mirwaisról néhány hónappal ezelőtt a Demokratában, mint követendő példaként írtak:

A 32 éves Mirwais pastu származású. Szüleivel még gyerekként érkezett Magyarországra az 1990-es évek legelején. Személye a sikeres integráció iskolapéldájának tekinthető: jogot végzett, magát magyarnak tartja, és ha telefonon beszélnénk, nem mondanánk meg, hogy külföldi gyökerei vannak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
péterx
2018. január 23. 17:13
Dévényi úr , még mindig nem világos Önnek ? Az átvilágítás az átvilágítás , és nem egy újságírói szösszenet...
kunfia
2018. január 23. 16:00
Janan Mirwais személyében megvan az LMP Kovács Bélája. A Fidesz minden pártról képes kideríteni bármilyen baromságot,csak a sajátjaikról titkosítanak 80 évre mindent. Mindenesetre látható,hogy a Fidesz a vesztét érzi.
2018. január 23. 15:38
"Személye a sikeres integráció iskolapéldájának tekinthető: jogot végzett, magát magyarnak tartja" Ez a "jelenség" a politikusok közegében meg már egyenesen megszokott. :))))
Peter8811
2018. január 23. 14:55
Négyéves kora óta él Magyarországon. Adolf Hitler meg két és féléves kora óta élt Németországban. Nem jelent semmit hogy ki mennyi idő óta van egy országban. Itt van a Huttinger az meg itt született , na jól van tudom neki volt szénmonoxid (Co2) mérgezése.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!