Lőtt egy öngólt, majd gyorsan leakasztott egy világsztárt a polcról a magyar gigaklub – Ezt mondta a nagy visszatérő (VIDEÓ)

2024. október 21. 21:13

Súlyos sérülést szenvedett játékosa helyett akár a kölcsönadott Fazekas Gergőt is hazahozhatta volna a bakonyi csapat, amely Izlandon talált csiszolt gyémántot.

2024. október 21. 21:13
Palmarsson, Aron

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

***

Korábbi játékosát, Aron Pálmarssont szerződtette azonnali hatállyal a veszprémi férfi kézilabdacsapat. Az izlandi világklasszis irányítót azok után igazolta le a magyar klub, hogy az egyiptomi Yehia el-Deraa elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, és felépülése előre láthatólag hosszú időt vesz igénybe, ebben az idényben valószínűleg már nem játszhat. A klub közlése szerint a vezetőedző, a Barcelonánál vele együtt dolgozó Xavi Pascual kérésére csábították el az izlandi FH Hafnarfjarðar-tól Aron Pálmarssont, aki a 2025/26-os szezon végéig kötelezte el magát.

A korábbi közönség kedvenc neve mindenki számára ismerősen csenghet, hiszen az izlandi 2015 és 2017 között, két szezonon keresztül már erősítette a Veszprémet. Az immár 34 éves kiválóság érkezése felveti azt a kérdést, hogy miért nem például a magyar válogatott 20 éves tehetsége, Fazekas Gergő kap lehetőséget. Kiderült, miért nem térhet haza a Lengyelországba, a Wisla Plocknak kölcsönadott játékmester.

A gondolatmenetemet azzal kell kezdenem, hogy az előző szezon végén három kulcsjátékos is (Andreas Nilsson, Kentin Mahé és Yahia Omar) távozott a csapattól és ennek ellenére nyáron az idei szezonra csak egy új játékos, Nikola Grahovac igazolását – aki egy nagyon jó játékos – jelentette be a klub. Luka Cindric-et már az idei szezon elején sikerült leigazolni új vezetőedzőnk kérésére. Ha csak a számszerűséget vesszük alapul, már abból is látszik, hogy igazán szükségünk van egy belső poszton bevethető játékosra. Továbbá figyelembe kell vennünk a szezon azon specialitását is, hogy a nyári felkészülés az Olimpiai Játékok miatt szinte teljes egészében kimaradt. 

Természetesen Fazekas Gergő neve merült fel elsőként, hiszen ő a mi játékosunk, de sajnos a kölcsönadási szerződése nem tartalmaz visszahívási opciót, valamint a BL-ben csak a csoportkört követően tudtunk volna rá számítani.

 A szakmai döntéseket és a játékosok kiválasztását teljes mértékben a vezetőedzőre és a sportigazgatóra bízom, hiszek a hozzáértésükben és a megalapozott választásaikban.” – nyilatkozta a klub hivatalos oldalán Dr. Bartha Csaba vezérigazgató.

Aron Pálmarsson tehát visszatért korábbi sikerei helyszínére, hogy végre a Veszprémmel is megnyerje a Bajnokok Ligáját!

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2024. október 21. 21:28
Magyar Péter tönkre akarja tenni az oktatást és az egészségügyet! Magyar el akarja törölni a rezsicsökkentést! A rezsicsökkentés: A lakossági rezsivédelmen felül támogatást kapnak az önkormányzatok, az oktatási intézmények, a kórházak, valamint a kis- és középvállalkozások a rezsiköltségeik megfizetéséhez. A rezsicsökkentés nélkül tönkrement volna a lakosság jelentős hányada!
sexykitty-5000121
2024. október 21. 21:19
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­­k­­­e­­­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­z­­­e­­­x­­­i­ ­p­u­­­n­­c­i­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!