The Crying One – Sallai Roland csapata új becenévvel alázza José Mourinhót

2024. szeptember 26. 14:57

A Galatasaray odaszúrt egyet a legyőzött Fenerbahce portugál vezetőedzőjének.

2024. szeptember 26. 14:57

Nyitókép: MTI/EPA-ANSA/Ettore Ferrari

 

Újabb győztes meccsen ünnepelhetett Sallai Roland új csapatában, a Galatasarayban. Az isztambuliak szerdán a PAOK Szalonikit verték hazai pályán 3–1-re a labdarúgó Európa-liga 1. fordulójában. A magyar támadó kisebb sérülés miatt nem volt ott a Galata keretében. Viszont szombat este játszott, és győztes mérkőzésen mutatkozott be a török sztárcsapatban. A magyar válogatott futballista a belga klasszist, Dries Mertenst váltotta a Fenerbahce–Galatasaray bajnoki derbin. A Super Lig rangadóján a vendégcsapat esélyt sem adott a hazaiaknak, és végül simán nyert 3–1-re, s ennek a meccsnek az eredménye még ma is hatással vannak a főszereplőkre és a szurkolókra. A Galata-fieszta a virtuális térben folytatódott, hiszen 

az isztambuli bajnokcsapat a hivatalos közösségi média-felületein szúrt oda a nagy rivális Fenert irányító José Mourinhónak

 – írja a sportposzt.com.

„A portugál sztáredző – aki nem jelent meg a mérkőzést követő sajtótájékoztatón, hanem sietve elhagyta a stadiont – beceneve The Crying One (a síró) lett a The Special One-ból (a különleges)” – olvasható a posztban.

A portugál sztáredző még Angliában kapta a The Special One becenevet, amikor a Chelsea-nél dolgozott, és tényleg pazar eredményeket ért el a londoni kékekkel. Persze Mourinho sikeréhez az is kellett, hogy a csapat akkori orosz tulajdonosa, Roman Abramovics sztárfocistákkal erősítse meg az együttesét.

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000092
2024. szeptember 26. 18:35
🍓 ️ ­­É­­­r­­t­é­­­k­­e­l­­d­ ­a­ ­s­z­e­­­x­­­i­­ ­­­p­­­u­­­n­­c­­­i­­­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!