A bosszúszomjas német sajtó továbbra is Dárdai Pál fejét követeli

2024. április 08. 06:48

Bár a sajtó egyre inkább ellensége a magyar klublegendának, a Hertha szurkolói kitartanak mellette.

2024. április 08. 06:48
DFB Pokal Borussia Dortmund - Hertha BSC

Nyitókép: ullstein bild / Getty images

Vasárnap este megjelent a német sajtóban talán az eddigi legkeményebb támadás Dárdai Pál ellen. A cikkben a magyar vezetőedzőt hisztis gyereknek nevezik azért, mert nem válaszolt egy újságíró kérdésére. A cikk szerzője szerint Dárdai kellemetlen alak, és javaslata szerint a Hertha jobban jár, ha új edző után néz. A berlini szurkolók azonban kitartanak a klublegenda mellett – írta meg a Magyar Nemzet.

„Mint egy hisztis gyerek” címmel jelent meg a német T-online.de hírportál véleménycikke, amelyben Dárdai Pál viselkedését vették górcső alá. A Hertha magyar edzője nem volt hajlandó válaszolni a Kicker újságírójának a kérdésére, sőt a sajtótájékoztató helyszínét is elhagyta, amikor az illető másodjára is megszólította. 

Dárdai azt kifogásolta, hogy az újságíró korábban szerinte lejárató cikket jelentetett meg róla, miszerint 

a Herthának nincsen koncepciója. 

Az ügy komoly felhajtást okozott Dárdai körül és számos kritikát kapott, aminek hatására a Hertha válságértekezletet hívott össze, és elmarasztalta az edzőt a viselkedése miatt. Ennek ellenére a berlini csapat a Bundesliga II legutóbbi fordulójában 3-2-re győzte le idegenben a Paderbornt. Dárdai ezt követően azt nyilatkozta, hogy semmit sem bánt meg, és hogy ma és holnap is ugyanígy cselekedne. 

A szurkolok kiállnak Dárdai mellett

Bár a német sajtó a jelek szerint még mindig bosszúszomjas és Dárdai fejét követeli, a Hertha szurkolói továbbra is támogatják a kedvelik a magyar edzőt. Számos berlini szurkolói csoportban az elmúlt napokban fő téma volt a magyar edző reakciója volt, és bár különféle vélemények vannak, a többség továbbra is kiáll Dárdai mellett.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:54
🍓 ️ ­A­ ­­d­­ö­­­g­­ö­­­s­ ­­­l­­á­­­n­­y­o­­k­­­ ­­­v­á­­­r­­n­­a­k­ ­­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­𝗙­­𝗨­𝗡
leslie-963
2024. április 08. 10:14 Szerkesztve
Gyere haza Palika! Ez a hazád! Sosem lehetsz a germánnal egyen rangú.
falcatus-2
2024. április 08. 09:46
Mert bután nyilatkozik. Úgy fog járni, mint Mourinho
machet
2024. április 08. 09:17
Érthetetlen ez a Dárdai.Fél megméretni magát bárhol máshol?Púposkodnak ott évek óta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!