Klopp elárulta: Szoboszlai nagyon nehezen viselte a sérülését

2024. március 07. 10:55

Csütörtök este a Liverpool a Sparta Praha otthonában játszik az Európa-liga-nyolcaddöntőjében, s csereként pályára léphet a magyar válogatott labdarúgó.

2024. március 07. 10:55
Liverpool's German manager Jurgen Klopp (L) congratulates Liverpool's Hungarian midfielder #08 Dominik Szoboszlai (R) at the end of the English Premier League football match between Liverpool and Arsenal at Anfield in Liverpool, north west England on December 23, 2023. Liverpool and Arsenal equalised 1 - 1.
Paul ELLIS / AFP

Nyitókép: Paul Ellis/AFP

***

Már két-három hete a csapattal edzhetne Szoboszlai Dominik, ám elővigyázatosságból csak múlt csütörtökön csatlakozott a társakhoz – árulta el a Liverpool német vezetőedzője az M4 Sportnak a csütörtök esti (18.45 óra) Sparta Praha–Liverpool Európa-liga-nyolcaddöntő előtt tartott sajtótájékoztatón.

„Nagyon jó, hogy visszatért és velünk van, tele van energiával. 

Gondolom, jól tudjátok, mennyire imád focizni, így nagyon-nagyon nehezen viselte, hogy sérült volt.

Nem olyan jellegű sérülése volt, ami napi fájdalommal járt, viszont nem tudott rendesen edzeni, ahogyan az az izomsérüléseknél lenni szokott. Éppen ezért kellett óvatosnak lennünk a rehabilitációjánál. Két-három hete már a csapattal edzhetett volna, de az orvosi stáb azt javasolta, hogy várjunk még vele, úgyhogy ezt tettük. Most visszatért, játszott is már pár percet, és csütörtökön is keretben lesz. Meglátjuk majd, hogy mennyi szerepet kap” – nyilatkozta Klopp.

Ezt is ajánljuk a témában

A sajtótájékoztatón Alexis Mac Allister is válaszolt a Szoboszlait érintő kérdésére.

„Ő egy fantasztikus játékos és nagyszerű ember. Nagyon jól teljesít, mióta itt van. 

Most volt egy sérülése, de nem feledhetjük, mennyi mindent ad a csapatnak. 

Egyértelműen ugyanolyan fontos láncszeme az együttesnek, mint a többiek is. Különleges srác” – mondta a magyar válogatott csapatkapitányáról a világbajnok argentin középpályás.

Szoboszlai Dominik még január elején sérült meg, pár héten belül visszatért, de február elején kiújult a sérülése, és csak múlt csütörtökön edzhetett újra együtt a csapattal. Két nappal később vissza is tért: a 75. percben csereként állt be a Nottingham Forest elleni bajnokin a Premier League-ben.

Azt Klopp sem tagadta, hogy kemény meccs vár ma eset a Poolra.

A német szakember szerint nehéz dolguk lesz, mert a Sparta jól felkészített csapat, amely egyértelmű elképzeléssel focizik.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:04
🍓 ️ ­A­­ ­­d­ö­­­g­ö­­­s­ ­l­­­á­n­y­­­o­k­­ ­­­v­á­­r­­­n­­­a­­­k­­­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
szintetikus
2024. március 07. 12:59
Biztos nem szimulált?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!