Kiröhögték Bognár György fiát a Fradi-drukkerek

2024. március 15. 22:42

Az apjáról mondott olyat, amit nem tudtak szó nélkül hagyni a szurkolók.

2024. március 15. 22:42
BOGNÁR György

Nyitókép: Lukács József, BSC 1924 Facebook

A csakfoci.hu portálnak adott interjút Bognár György fia, ifjabb Bognár György, aki tavaly távozott édesapja stábjából, és jelenleg az NB III-ban szereplő Budaörs SC edzője. A beszélgetés egyik részlete pedig megragadta a Fradi drukkereinek figyelmét, és a klub szurkolói oldala, az ulloiut129.hu szemlézte is egy gúnyos mondat kíséretében. 

A mindössze 35 éves szakember ugyanis azt találta mondani, hogy apja sosem vállalná el a Fradi edzői tisztségét, és ezzel ő is így van. „Apu leginkább olyan kluboknál szeretett dolgozni, ahol a szakmai munkát maximálisan ő irányíthatja, családias a hangulat, nincs folyamatosan reflektorfényben, ezért alacsonyabb osztályban is jól érezte magát. Biztos vagyok benne, ha a Ferencvárostól felhívnák, hogy legyen ott edző, nemet mondana. Persze, tudom, hogy ez soha nem fog megtörténni… Ebben is hasonlítunk egymásra” – fogalmazott. 

A Fradi szurkolói oldalán az említett idézet mellé annyit írtak kísérő szövegként: 

„És ő, aki jelenleg NBIII-as edző, se tenné meg ezt. Nagy az arc…”

De ifjabb Bognár a hozzászólóktól is megkapta a magáét. Volt aki úgy fogalmazott, „Ha felhívnának a Man. City-től, hogy legyek ott edző, biztos, hogy nemet mondanék”. „Apád maradjon csak Pakson, és nevelgesse nekünk a jövendő csatárainkat! Ezt valahogy jól csinálja”. De volt olyan is, aki apjának korábbi botrányára emlékeztette, „Már csak azért se, mert az ERKÖLCSI BIZONYÍTVÁNYT Sopronban hagyta a játékteremben. MLSZ-ben nem opció ? Ferencvárosban alap.”

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­ö­g­ö­­s­­­ ­­­l­á­­n­­y­­o­­­k­ ­­­v­­á­r­n­a­k­­ ­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Michel
2024. március 17. 10:17
A Mandiner felcsapott pornóreklámozónak? Hihetetlen. A cikkhez szólva: nagy arc :). Akkor a fradisok ugyan mik? Leigazolják az ellenfél legjobb gólvágóit hogy parkolópályára tegyék őket. Aztán ha érkezik Varga Barnáért egy zsíros ajánlat, szemrebbenés nélkül túladnak rajta. Amikor Böde Danival úgy bántak, ahogy, nekem ne beszéljenek nagy arcról azok akik magasabb polcnak tartják a külföldieket. Bognár Gyuriról is lehet összevissza mindent hablatyolni, de nekem igenis nagyszerű azt hallani tőle, Böde addig játszik, amíg akar. Félórát most is tud Fradi szinten nyújtani. FRADI már nem magyar csapat, hanem üzleti vállalkozás.
Halder_1899
2024. március 16. 09:58
Mind a két oldal kóstolgatja egymást feleslegesen, amikor csak tudja. Emberünk morális nulla, kaszinós ügye után, egy normális világban edző nem lehetne, az biztos, és kussban kéne lennie. De pont ezért ne kéne vele foglalkozni, sas nem kapkod a legyek után. De az tényleg kínos egy bűnöző edző lehet ? De ez az mlsz sara. Mind a két félnek hagynia kéne egymást.
zakar zoltán béla
2024. március 16. 09:41
"FRADI" 1-3 magyar a pályán-PASSZ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!