K.O. a nézőtéren (is) – tömegverekedés tört ki a ketrecharc-gálán

2024. február 27. 20:46

A UFC rendezvényén a nézőtéren legalább akkora pofonok hullottak, mint a ringben.

2024. február 27. 20:46
null

Az, hogy egy ketrecharcos versenyen verekszenek valószínűleg senkit nem lep meg, de ha ez a nézőtéren történik, és tömeges méretet ölt, már kevésbé megszokott. a közelmúlban pontosan ez történt az UFC Mexikóvárosban rendezett versenyén, ahol valamilyen feszültség miatt óriási bunyó alakult ki a közönségben, és olyan ütéseket lehetett látni, amik az ringben küzdőknek is becsületére váltak volna. 

A 24.hu vette észre, hogy a UFC szombati gáláján, ahol sérülés miatt végül elmaradt a korábbi bajnok, Brandon Moreno és Amir Albazi fő mérkőzésnek szánt összecsapása, a nézők egy nagyobb csoportja verekedésbe kezdett a lelátón. A küzdelemnek – legalább indeiglenesen – az egyik erőteljes felépítésű néző vetett véget, aki két ellenfelét is megfektette egy-egy jól irányzott balos ütéssel. Íme:

Itt pedig egy másik szögből látható a jelenet: 

 

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rodolfo
2024. február 28. 08:07
Az ultraagresszív sport agressziót szül? Tévedés lesz.
egonsamu
2024. február 27. 23:11
Igazán kultúrált szórakozás. Magyarországn még ketrec sem kell hozzá. Csak néhány agyhalott kisebbségi "harcos"...
Akitlosz
2024. február 27. 22:10
"közönségban" Itt valaki robotmigráns írja a cikkeket? Mert ez a szint még egy Fidesz párttag rokonhoz képest is túl alacsony.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!