Szemben a valósággal

2018. május 16. 08:37

Stefka István
Az Öreg

Kivonulnak, rázzák az öklüket, tolvajoznak, ceausescuznak, orbánoznak.

„Mit gondoljunk ezekről a tüntetésekről, amelyeket ellenzéki politikusok támogatnak, míg soraikban hajléktalanok, bedrogozott, részeg fiatalok randalíroznak?

Azt már tudjuk, hogy az egymással összefogni nem képes és nem is akaró baloldali, liberális erők – szocialisták, DK-sok, LMP-sek, jobbikosok, Liberálisok – és különböző pártocskák nem tudják elfogadni, nem tudják megemészteni a súlyos vereséget, és ez azt jelenti, hogy kis legitimációval rendelkeznek.

Céljuk a káoszteremtés, állandó zűrzavar keltése. Ehhez ott vannak a tüntetők között a kommunista rendszerek valamikori kedvezményezettei, annak leszármazottai  – volt rendőrök, belügyi dolgozók, katonatisztek, munkásőrök, az MSZMP és MSZP pártalkalmazottai, nyugdíjasai stb. – , akik kivonulnak, rázzák az öklüket, tolvajoznak, ceausescuznak, orbánoznak. Bár ők az Orbán-kormány elmúlt nyolc évének ugyanúgy kedvezményezettei, mint bárki más, ők akkor is elégedetlenkednek, ordítoznak. Ez a lumpen, csőcselék réteg mindig is adva volt, legalábbis 1918 óta, az MKP ( Magyar Kommunista Párt) megalakulásával.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.
vissza a teljes nézetre