2020. augusztus 27. 7:08
Mit olvasott a nyáron Orbán Balázs és Mesterházy Attila? Miért jelentkeztek idén ennyire kevesen a felsőoktatásba? Hogyan alakult Trump és a republikánusok viszonya az évek során? Kárpátaljai nagycsaládosok és kortárs kalózok, Hegyi Zoltán és Demkó Attila írásai, Gilvesy Róbert borász portréja – itt az új Mandiner!
6
2020. augusztus 27. 7:00
Milyen könyveket olvasott a nyári uborkaszezonban Orbán Balázs és Mesterházy Attila? Mennyire politizálódtak át az uniós intézmények? Ma az Európai Uniónak milyen jövőképe van? Vitainterjú a Miniszterelnökség miniszterhelyettesével és az MSZP képviselőjével a friss Mandiner hetilapban!
18
2020. augusztus 26. 14:30
Szüleik feljelentésére nevelt gyerekek, a családot a párttal helyettesíteni kívánó lenini dogma és hamis cigányügyi Kádár-nosztalgia, valamint a Nyugat tudatlansága a kommunizmus bűnei terén – a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és Családpolitikáért (KINCS) beszélgettek a diktatúrák családellenes tetteiről, többek között Böjte Csaba ferences szerzetes részvételével.
7
2020. augusztus 26. 12:30
Valaha Kádár, Aczél és Biszku nyaraltak itt, most romosan, harminc éve használatlanul állnak az egykori balatonaligai pártüdülők. Egy utolsó pillantást vetettünk a kommunizmus balatoni örökségére a tervezett nagy átalakítások előtt.
6
2020. augusztus 25. 15:31
Hogy kerülnek teniszütők egy tüntetésre? Miként tudott helytállni a magyar orvoscsoport a törmelékek borította Bejrútban? Exkluzív beszámolónk a Dekom magyar mentőegység libanoni útjáról, avagy Örkény-novellába illő események a Közel-Keletről egy mentésben részt vevő magyar orvos szemével.
2
2020. augusztus 25. 14:54
Nem tudni mi a helyzet az Országos Roma Önkormányzat a Mi Hazánk betiltásáért indított aláírásgyűjtésével: a szervezet nem hirdeti az akciót, és többszöri megkeresésünkre sem reagált. Válaszolt viszont Novák Előd az ügyben feltett kérdéseinkre.
20
2020. augusztus 24. 14:23
„Nem létezik nő, aki csak pénzért vagy nyomásra szülne. Azért szülnek, mert nagy boldogság a gyermekvállalás.” A babazászló kifüggesztését kéri önkormányzatoktól és cégektől a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. Skrabski Fruzsina, a mozgalom elnöke lapunknak elmondta: a zászlót bárki megrendelheti, kiteheti, aki egyetért a céljaikkal. Interjúnk!
12
2020. augusztus 24. 10:00
Informátoraink szerint a Jobbik korábbi vezetése nem könnyítette meg Jakabék július eleji nyilvántartásba vételét.
6
2020. augusztus 23. 18:18
„Döntési helyzetbe kerültem: vagy leélem úgy az életemet, hogy befordulok a négy fal között; vagy a lehető legtöbbet kihozom az életemből. Az utóbbi döntést hoztam. Arra tettem fel az életemet, hogy nem adom fel.” Az aliglátó Borsodi Erzsébet a vakok életét és világát ismerteti meg a látó társadalommal – többek között a Láthatatlan vacsorák szervezésével. Interjúnk!
3
2020. augusztus 23. 9:57
Pálfalvi Milán, a Nueco Teremtésvédelmi Nonprofit Társaság alapító igazgatója egy most közzétett videóban arról beszél, hogy szerinte különleges bolygón élünk itt a Kárpát-medencében, és – mint mondja – rajtunk is múlik, milyen lesz a jövő. Az egyperces beharangozó egy beszélgetésre hívja fel a figyelmet, amelyet szeptemberben mutatnak be, első vendégelőadója a Pázmány Péter Katolikus Egyetem emeritus professzora.
1
Írta: Sal Endre
2020. augusztus 22. 18:15
A tragikus sorsú trónörökös, Ferenc Ferdinánd is többször ellátogatott a Budavári Palotába, ám gyűlölte a hivatalos eseményeket, így megesett, hogy inkognitóban érkezett Budapestre, és a Hungária szállóban lakott. Egy újabb izgalmas történet a Nemzeti Hauszmann Program keretében.
6
2020. augusztus 22. 8:26
Nem érti, vagy tudatosan félreértelmezi a jogi helyzetet Jakab Péter. Szerinte a Fidesz kizáratná az ellenzéket a szerencsi időköziből, holott Bíró elindulhat, sőt a többi baloldali párt még jelölőszervezetként is támogathatja a judapestező politikust.
46
2020. augusztus 22. 5:25
Lapunk volt főszerkesztője az Indexhez igazol.
113
2020. augusztus 21. 20:29
A bírósági nyilvántartás szerint Jakab Péter még mindig nem rendelkezik képviseleti joggal, így kérdéses, megjelenhet-e a Jobbik mint jelölőszervezet a judapestező Bíró László mellett a szavazólapon.
41
2020. augusztus 21. 17:45
„Az emberek élni akarnak, persze biztonságosan élni” – mondja lapunknak a Kowalsky meg a Vega frontembere, miután kiderült, ők is benne vannak a kiválasztott zenekarok 100-as keretében; állami gázsiért adhatnak egy rögzített „raktárkoncertet” cserébe azért, hogy fesztiválok elmaradása miatt elestek szezonális bevételeiktől. A projekt megosztotta a könnyűzenei életet, sok zenész szerint a kormány járványügyi döntései az egész szektort taccsra teszik. Kowa szerint a helyzet összetettebb ennél, a zenészeknek a pánik helyett józan döntéseket kell hozniuk. Interjúnk.
9
2020. augusztus 21. 11:34
A BKK megbízásából júniusban vizsgálták utoljára részletesen a Lánchidat, a Budapest Közút pedig augusztus elején mérette fel legutóbb a műemlék állapotát – tudta meg lapunk a munkával megbízott Főmtervtől. Kíváncsiak voltunk a szemlékről szóló jelentésre, ám azt többszöri kérésre sem kaptuk meg sem a BKK-tól, sem a Közúttól.
11
Írta: Sal Endre
2020. augusztus 21. 7:01
Minket a legnagyobbak, óriások tanítottak. Most meg olyanok tanítanak, akik nem is jártak színművészetire – mondja Koncz Gábor a Mandinernek. Az Újszínház Kossuth-díjas művésze több nagy nemzeti hőst látna a színpadon, és örülne, ha hátralévő éveiben még Orbán Viktor regnálna, akit a század legnagyobb politikusának tart. Nagyinterjúnk életről, pályáról, régi sztorikról és nagy tanulságokról.
11
Írta: Sal Endre
2020. augusztus 20. 18:28
Pécelen, a Kálvin térnél található trianoni emlékműnél ünnepélyes keretek között avatták fel gróf Apponyi Albert mellszobrát csütörtökön délután.
14

összesen: 5557 db | 18 db/oldal

első vissza 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 következő utolsó