Hoppá: orosz területekre törtek be ukrán tankok

2024. augusztus 06. 12:52

Kurszknál történt az áthatolás.

2024. augusztus 06. 12:52
null

Nyitókép: Roman Chop/Global Images Ukraine via Getty Images. Illusztráció.

Támadást indított az ukrán hadsereg az Oroszországhoz tartozó Kurszk megyében található Gogolevka és Nyikolajevo-Darino települések ellen. Ukrán források szerint páncélozott járművekkel törték át az orosz-ukrán határt Kijev erői, orosz források szerint a támadást visszaverték. 

Az orosz hatóságokkal kapcsolatban álló MASH Telegram-csatorna szerint mintegy száz ukrán katona próbálta meg átlépni a határt Szudzsa körzetében.

Alekszej Szmirnov, a Kurszki megye ideiglenes kormányzója tájékoztatása szerint az ukrán erők ágyúzták is a megyét, ami miatt öt ember, köztük három gyerek megsebesült. Ukrán források szerint a harcok még mindig dúlnak: az ukrán hadsereg tagjai az északon található Nyikolajevo-Darino és a keleti Gogolevka falvakat támadják.

(MTI/X)

 

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nitsahon
2024. augusztus 07. 09:44
Lesz ennek még KÖVETKEZMÉNYE....
nemecsek-3
2024. augusztus 06. 17:24
még egyszer a nyomaték és a bunkóság kedvéért: Hát az ilyenek azok pont olyan hoppás híjek. Olyan hoppá mandika bekakájtáj. Ezt a bijikébe kejj jegközejebb
Stingary76
2024. augusztus 06. 17:22
Értelme semmi..
Dunhill67
2024. augusztus 06. 16:57
"az ukrán hadsereg tagjai az északon található Nyikolajevo-Darino és a keleti Gogolevka falvakat támadják."...mert 'azokottan biztosan tele vannak harci eszközökkel,sőt máig harcoló szovjet katonákkal...ja,nem?...ez a hoholokat eddig sem érdekelte a civil úgysem lő vissza
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!