Az Il-76-ügy…

2024. január 27. 19:54

Oroszország a felelős – ezt mondja a nemzetközi jog.

2024. január 27. 19:54
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Az ilyen eseteknél alapos nemzetközi vizsgálat nélkül keveset lehet mondani – de pár dolgot azért lehet »tippelni«. Tényleg csak tipp az ukrán zavar miatt, hogy lehet hogy ezúttal az oroszok nem mindenben hazudnak. A genfi konvenció alapján egyébként az oroszoké a felelősség a határig, az átadásig, azaz ha voltak a gépen foglyok, és ezt nem közölték az ukránokkal, teljesen mindegy ki lőtte le a gépet, Oroszország felelős – ezt mondja a nemzetközi jog.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Handout / RUSSIAN INVESTIGATIVE COMMITTEE / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. január 29. 15:20
moszkovitáknak INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! csak a félkegyelműek írjanak vissza ide!!!
Man-diner
2024. január 29. 15:14
űNem a felelősség az izgalmas, hanem az ukrán lőtte le a sajátjait. Ez keményen tény.
dupree
2024. január 29. 08:49
Olvastam Demkótól egy-két eszement fasságot már, de ez Ráczbandi szintjéhez konvergál. B+, orosz légtérben orosz felségjelű gépet lelőni (ráadásul NATO-ország fegyverével és esetleges személyzetével, valószínűleg, IS felvet egy-két kérdést) .... ez casus belli, nem hadifogoly kérdés.
Bp1964
2024. január 29. 07:50
Megérkezett demkónak a heti dolláros boriték. Valamiből meg kell élni, ha már az eszéből nehéz lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!