Megkérdezték Orbánt, találkozik-e Zelenszkijjel Olaszországban – videón a válasz!

2024. szeptember 06. 12:55

A magyar miniszterelnök beszédet mondott az olaszországi nemzetközi biztonságpolitikai fórumon.

2024. szeptember 06. 12:55

Fotó: Piero CRUCIATTI / AFP

A Mandiner beszámolt róla, hogy a magyar soros uniós elnökség prioritásairól is beszélt Orbán Viktor a Cernobbio Fórumon, ahol a vízióiról kérdezték a miniszterelnököt. A kormányfő beszédéről bővebben itt olvashat:

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktort arról kérdezte egy újságíró, találkozik-e Zelenszkijjel.

„Remélem, hogy itt lesz” – válaszolt röviden a magyar kormányfő.

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alexandrosz-2
2024. szeptember 07. 10:53 Szerkesztve
Leszophatja ismét. A hoholok bármit megtehetnek a vétótlan köpcös gecivel és a magyarokkal is. Miközben a zsidó média, benne a zsideszes hazug gecik itt a mandineren és a kakadu is zsidó hasbarával, szánalmas hazudozással altat hetek óta, hogy lehiggassza a "magyar" "nemzeti" qrmány látványos semmittevésén és csicskaságán felindult bázist, azért rögzíteném, hogy a mai napig szabadon ömlik a magyarok pénzén az áram, a gáz, az olaj, az üzemanyag, a gyógyszer, kötszer, feldolgozott élelmiszer a magyargyilkos hoholokhoz. A beregszászi kórházat a magyarok szerelik fel, mert itthon már minden OK. A hohol gyilkosokat a magyarok pénzét pazarolva gyógyítja az amúgy is tündökletes magyar egészségügy, a honvédség magyargyűlölő hohol gyilkosokat képez ki. Sirok folyamatos üzemben, éjjel nappal ontja a gyalogsági lőszert, nyilván nem a kukába. Mindezért cserébe kapunk aljasságot, gyűlöletet és napi tízezernyi magyargyűlölő hohol patkányt. Évek óta. Mert ilyen a zsidó hála. Rohadj meg orbán!
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 06. 18:31
»kunfia1 2024. szeptember 06. 18:07 Takagileonardodicarpaccio 2024. szeptember 06. 16:17 És??? Mit akartál mondani?" Nyilván azt, hogy bár szégyellitek, de a fidesznél a buziság, pedofil hajlam, a lopás és hazudozás a belső köreitekben általános erény.« Annyira felkészült vagy a Fidesz “belső köreinek” elvárásaiból, hogy az ember nem tudja elhinni, hogy te nem voltál valaha “belső körös” fideszes. Miért kellett eljönnöd onnan? Már nekik is sok volt a mohóságod? Neked nem volt elég a gyerekekkel, halott gyerekekkel akartad csinálni?
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 06. 18:28
»leonardodicarpaccio 2024. szeptember 06. 15:26 "Nem elérhetőek Orbán Viktor Facebook-oldalán a fotók, amiken a felfüggesztett sztárpap megszenteli a Karmelitát"« Miért, nézegetni szeretnéd? Vagy mi a kifogásod?
5m007h 0p3ra70r
2024. szeptember 06. 18:27
Látom már itt is megjelentek az R1-esek. Kezükbe nyomták a röplapot, ezt kell terjeszteni minden fórumon, “Na R1 fiam!”.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!