Oroszországban az üzemanyag továbbra is kifejezetten olcsó

2024. augusztus 18. 21:57

Szemben a szankciókat kivető nyugati országokkal....

2024. augusztus 18. 21:57
null
Hárfás Zsolt
Facebook

Nyitókép: Facebook

„Oroszországban az üzemanyag továbbra is kifejezetten olcsó: a legdrágábbnak számító benzinkúton a 95-ös benzin literje 55-60 rubel volt, ami átszámítva 220-240 forint, de a kevésbé frekventált helyeken 50 rubel környékén is hozzá lehet jutni, ami csupán 200 forint. Ez azt is mutatja, hogy Oroszországban továbbra is olcsó az energia, szemben a szankciókat kivető nyugati országokkal....”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
robertdenyiro
2024. augusztus 19. 21:22
Ebben speciel semmi meglepő nincsen. Mi legyen olcsó, ha nem éppen az az erőforrás amiből bőven van nekik odahaza. Ja, hogy a ruszkiknak szinte mindenből van. Ezt a globállibkány szektás szankcióhívők alighanem elfelejtették, amikor kitalálták a szankciós mestertervüket. Hiába, rémisztően ostoba állatfaj a libkány.
survivor
2024. augusztus 19. 17:14 Szerkesztve
Ja kérem, ha VAN dosztig , akkor úgy könnyű.....
lajajakab11
2024. augusztus 19. 12:28
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Lajoss
2024. augusztus 19. 09:56
Zsolti,és a jövedelmek?! Tényleg ennyire lenézitek a Mandis olvasókat? 🫢
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!