A legkeményebb politika kell a bevándorlás ellen – Wilders is megosztotta a Mandiner címlapinterjúját, másfélmillió emberhez jutott el

2024. augusztus 08. 17:52

Az óriási követőbázissal rendelkező holland politikus interjút adott a lapunknak.

2024. augusztus 08. 17:52

Nyitókép: Sean Gallup/Getty Images

Geert Wilders a holland Szabadságpárt elnöke exkluzív interjút adott a Mandinernek, az interjúban szó esett az ukrajnai és a közel-keleti háborúról, valamint a Wilders pártját is a soraiban tudó új EP-frakcióról is. Az X-en hatalmas, másfél milliós követőtáborral rendelkező politikus megosztotta lapunk címlapját és ezt írta: 

A legkeményebb politika kell a bevándorlás ellen.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 194 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. augusztus 09. 06:49
Wilders egy fanatikus cionista faszkalap, legutóbb már visszavonta a meccsetépítések betiltására vonatkozó ígéretét is. Nem csoda, hogy a Neokohnos Veszprémy interjúztatja. Mi köze ehhez a magyaroknak?
SzaboGeza
2024. augusztus 08. 20:32
AZÉRT VÁLASZTOTTAK A JÓSZÍVŰ EMBEREK "TÉGED", HOGY RENDET CSINÁLJÁL HOLLANDIÁBAN!!!! NE HAGYD, ELVESZNI AZ ORSZÁGOT!!!! HOLLANDIA VOLT, VAN ÉS LESZ IS!!!!
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 08. 18:53
Ennek megvizsgálta már valaki, hogy nem internetszex-e??
rimimandiner
2024. augusztus 08. 18:45
IDIÓTA, IDIÓTA, IDIÓTA MANDI! MIÉRT KELL KÉT NAPONTA NAGY NEHÉZSÉGEK ÁRÁN ÚJBÓL ÉS ÚJBÓL BEJELENTKEZNI???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!