A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A britek kiszámolták: szerintük Ukrajna már a fél orosz hadsereget megsemmisítette

2024. június 11. 16:32

A brit védelmi minisztérium munkatársai teljesen más valóságban élnek.

2024. június 11. 16:32

A nyitókép illusztráció. Fotó: DIEGO HERRERA CARCEDO / ANADOLU AGENCY / ANADOLU VIA AFP

Az ukrán hadsereg elképesztő sikereiről írt Nagy-Britannia védelmi minisztériuma az X-oldalán. „Az ukrán hadsereg megsemmisítette a háború kezdete óta az orosz szárazföldi erők felét

és visszafoglalta az orosz katonák által elfoglalt terület 50 százalékát”

– közölték röviden. Azt is megállapították, hogy az orosz hadsereg 2600 harckocsit, 5300 harcjárművet, 1400 tüzérségi eszközt vesztett a háború kezdete óta, ami szerintük az orosz szárazföldi hadsereg felét jelenti.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karvaly
2024. június 14. 17:25
Akivel ez tényleg megtörtént, az Hitler volt, a fél szovjet hadsereget megsemmisítette, és csak jöttek, jöttek az újabb hadtestek. (persze ehhez kellett az amerikai ellátmány is) Szóval volt, aki egyszer már ugyanezt mondta, és nem lett jó vége.
bagira002
2024. június 12. 18:02
Fos média hazudik.
irondome
2024. június 11. 21:14
“Nagyszerű” hír! Éppen jókor, a NATO főtitkár Budapestre jövetelekor! Erre is hivatkozva remélem könnyebb lesz nemet mondani a NATO tervekben való részvételre, hiszen így már végképp érthetetlen a Nyugat háborús izgalma. Különösen annak fényében, hogy már bő egy éve megírták (tán éppen a brit “hírszerzés”), hogy az oroszokat már csak gyalogsági ásóval küldik a frontra, akkora a fegyverhiányuk.
Hopszjuliska
2024. június 11. 20:15
A legnagyobb veszély az, amikor a vágyálmok úgy jelennek meg, mintha igazak lennének! Hogy ezek a brittek mit kevernek a háttérben, az egy katasztrófa! Vissza kellene adni a lopott holmikat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról