„Tehetséges és kiváló ember” – Putyin megdicsérte Muskot

2023. szeptember 12. 12:55

Az orosz elnök a Keleti Gazdasági Fórumon beszélt az amerikai milliárdosról.

2023. szeptember 12. 12:55
PUTYIN, Vlagyimir

„Tehetséges és kiváló ember” – elismerően szólt Elon Musk amerikai milliárdosról Vlagyimir Putyin orosz elnök a Keleti Gazdasági Fórumon – írta meg a Unian ukrán hírügynökség.

Elon Musk egy kiemelkedő személyiség, ezt el kell ismerni. Azt hiszem, ezt világszerte el is ismerik. Aktív és tehetséges üzletember

– fogalmazott Putyin a Keleti Gazdasági Fórumon.

Nyitókép: MTI/EPA/Pool/Szputnyik/Alekszandr Kazakov

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 17. 20:23
Musk nagyon jól látja a lehetséges következményeket. Igen, ez az út oda vezet, hogy egypár millió globálszörnyeteg az egész emberiséget félrevezetheti, kiszolgáltatottá, rabszolgává teheti, szellemileg és anyagilag kiszipojozhatja. A katasztrófa elkerülhetetlenne válhat. Az USA pontosan ezt akarja. Fogunk mi még aurópaiak Kinának és az oroszoknok könyörögni, hogy mentsenek meg bennünket az USA-tól. Ezt egészen komolyan mondom.
P_F_Juli
2023. szeptember 13. 15:50
Elon Musk nem a jelenlegi kormány szekerét tolja. De mögötte sem szolid ministránsok állnak, Putyin mégsem dicsérhette meg Bident - a tehetséges és kiváló jelzők mellette elmentek.
connorj
2023. szeptember 12. 15:57
https://vm.tiktok.com/ZGJnov42C/
ügyvéd
2023. szeptember 12. 15:12
Emperor of Mars.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!