„Az ukránok megmutatták igazi arcukat. És ez csak a kezdet” – óriási a felháborodás Lengyelországban, miután kiderült, Zelenszkijék beperlik őket

2023. szeptember 20. 14:58

Andrzej Duda a találkozóját is lemondta Zelenszkijjel.

2023. szeptember 20. 14:58
null

„Ez gusztustalan, annak fényében, mennyi mindent tettünk már Ukrajnáért. Botrányos!” – kommentelte egy lengyel hozzászóló a Gazeta Wyborcza cikke alá, amely arról szólt, hogy Ukrajna bejelentette: bepereli Varsót az ukrán gabona importtilalmának meghosszabbítása miatt. És nem ez volt az egyetlen komment, ami a lengyelek felháborodását tükrözi.

Ezt is ajánljuk a témában

A Magyar Nemzet szemezgetett az legnagyobb lengyel napilap kommentjei között. Mondanunk sem kell, enyhén szólva sem tetszik a lengyeleknek az ukránok viselkedése:

  • „Ez aztán a hála...”
  • „Lengyelországnak AZONNAL le kell állítani a fegyverszállításokat, és a Lengyelországban élő ukrán menekültek anyagi támogatását!”
  • „Ukrajnában már nem gondolkodnak logikusan”
  • „Ezennel vége annak, hogy Ukrajnát támogatom, és úgy tűnik, ezrek lesznek még így”

– ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokat lehet találni. 

Zelenszkij kést szúrt a hátába”

– reagált az egyik kommentelő arra a hírre, hogy Duda lemondta a találkozóját Zelenszkijjel.

Ezt is ajánljuk a témában

„Holnap meg majd Przemyśł és Rzeszów városát rohanja le Ukrajna? A mi tankjainkkal és F-16-osainkkal? Már itt is vannak. Az ukránok megmutatják igazi arcukat. És ez csak a kezdet...” – ezt a Fakt24, a legnagyobb bulvár lap olvasója kommentelte.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Ludovic Marin / AFP

Összesen 165 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
euphorbiapulcherrima
2023. szeptember 21. 10:37
Ukrán lengyel két jóbarát.........együtt harcol, s issza borát
jeva081308
2023. szeptember 21. 08:16
Nem kell csodálkozni, rengeteg segítséget kaptak és kapnak, ennek ellenére hálát részükről nem tapasztaltunk. A köszönöm és kérek szavakat nem ismerik. Csak nyers erőszakot, arroganciát, fenyegetőzést tapsztalhattunk részümkről. Ilyen vezetéssel Isten mentsen, hogy Unióba felvegyék onnantól kezdve elszabadulna a pokol. Nem is értem egy nem Uniós tagország, hogy engedheti ezt meg magának, persze leginkább Brüsszel a hibás, mert nem szabtak határt a követeléseknek, mindent elnéznek nekik természetesen Európa kárára.
véna
2023. szeptember 20. 23:26
nemá, hogy usából ideszállítom a rengeteg kukoricát meg búzát és a hülye keleteurópai meg beszól hogy nem kő
Martell 2
2023. szeptember 20. 23:19
Lengyel idióták. Attól hogy elvakult oroszelleneségükben az ukrán maffiózók seggét nyalják, azok nem lettek jó emberek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!