Putyin elmenekült

2023. augusztus 14. 19:46

Sokat kellett várni erre, de ez is bekövetkezett, az orosz elnök elhagyta még a bolygót is.

2023. augusztus 14. 19:46
PUTYIN, Vlagyimir
Tóth Tamás Antal
Magyar Nemzet

„Nem, most már nem elégedett meg, hogy Szentpétervárig meneküljön, hanem egy űrhajón elhagyta a bolygót is. Csak eddig titokban tartották az oroszok, de a brit tudósok hülyeségével fej fej mellett befutó brit titkosszolgálatok csak most jöttek rá erre a megdöbbentő tényre. Putyint lőtték ki a világűrbe. 

Hogyan tudták ezt eddig titokban tartani? Egyszerű, előre felvett üzeneteket, tanácskozásokat sugároztak, illetve Putyin helyett a hologramja volt jelen egyes eseményeken. Miért hagyta el a bolygót? Mert az oroszok már annyira éheznek, hogy ezt már nem tudják tovább titkolni, a boltok polcai üresek. És ha ez nem lett volna elég, amióta nincsen McDonald’s Oroszországban, minden gyermek éhen hal, krónikus műanyag burger hiányban.”

Nyitókép: AFP/Alekszander Kazakov

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qasimodo
2023. augusztus 15. 12:13
"Putyin tavaly legalább hétszer halt meg, és az ilyen legyengült szervezet rosszul viseli az űrutazást." Sírok. Óriási.
Majdmegmondom
2023. augusztus 15. 07:32
A brit tudósok a háború idejére brit titkosszolgálatok lettek, mert ennyi egy főre eső "kiemelkedő tudású" ember nem létezik a bolygón, hát még az egyre gyorsabban hülyülő Nagy Britanniában...
tésztagyári szakmunkás
2023. augusztus 15. 03:51
https://img.index.hu/imgfrm/8/0/2/2/MED_0017588022.jpg "Már megint Putyin miatt?"
Akitlosz
2023. augusztus 14. 22:04
"Sokat kellett várni erre, de ez is bekövetkezett, az orosz elnök elhagyta még a bolygót is." Nem hiszem el. Ez ma már a rengetegedik álhír a Mandineren.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!