Kereszténysége miatt diszkriminálják az amerikai sorozatsztárt

2023. augusztus 23. 16:20

„Aki annyi éven át volt a menedzserem és ügynököm, azt mondta nekem, hogy nem adhatunk neked több munkát, mert keresztény vagy és konzervatív” – mesélte Kevin Sorbo.

2023. augusztus 23. 16:20
null

Keresztény hite és konzervatív nézetei miatt került feketelistára Hollywoodban Kevin Sorbo – írja a New York Post, szúrta ki a Magyar Nemzet.  Az 1995-ben indult, világszerte népszerű tévésorozat, a Herkules egykori főszereplője a lap szerint először akkor vette észre, hogy kiszorult a filmes világból, amikor szétváltak az útjai ügynökével. 

Aki annyi éven át volt a menedzserem és ügynököm, azt mondta nekem, hogy nem adhatunk neked több munkát, mert keresztény vagy és konzervatív 

– nyilatkozta a színész.

Szinte nevetnem kellett, hiszen ez egy olyan iparág, amely toleranciát kiált, miközben egyirányú utca. Szólásszabadságot hirdet, de Hollywood is egy egyirányú utca, és ez nagyon rossz. De én szeretem ezt az iparágat, szeretem a filmeket és a tévét 

– tette hozzá Sobo, aki szerint mostanában nagyon nagy a megosztottság Amerikában, és ezt a fősodratú média, a filmek és a televízió is támogatja. A színész megjegyezte:  ő nem táplál ilyen érzelmeket, haragot az emberek iránt, mert más a nézőpontja.

Nyitókép: Képernyőmentés

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
karakter-2
2023. augusztus 23. 20:11
Én ha egy amerikai filmben meglátok egy zsidófejű vigécet elkapcsolok. Bár nem is igen szoktam tévézni.
billysparks
2023. augusztus 23. 19:06
A szilicium völgy című vígjáték sorozatban volt hasonló. Az egyik szereplő kérdőre vonta a főszereplőt, mert kirúgták miatta a cégtől. A főszereplő mondta, hogy ne haragudjon, nem tudta, hogy titok, hogy meleg. A másik:- Nem azért rúgtak ki, hanem mert keresztény vagyok.
gyaloggos
2023. augusztus 23. 18:32
LIBERÁLISAN így működik ez! MINDEN úgy, ahogyan ők megmondják! MÁSKÉPPEN semmi nem is lehet - szerintük! PEDIG! DEHOGYNEM!
Syr Wullam
2023. augusztus 23. 18:16
Emlékeim szerint az is gond volt, hogy zs-kategóriás színész a csávó. :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!