Reagált a MOL a pakisztáni iszlamista támadásra

2023. május 23. 14:25

Kétórás tűzharc bontakozott ki a pakisztáni olajkitermelő egységnél.

2023. május 23. 14:25
null

Iszlamisták támadták meg a MOL pakisztáni üzemét – adta hírül a Mandiner is. A kétórás tűzharc kapcsán adott ki most egy közleményt a MOL: „Támadás érte a biztonsági erőket a Mol által üzemeltetett TAL Block-ban található 2 kút közelében, Pakisztánban. A támadás helyszínén Mol alkalmazott nem volt jelen, a területet őrző biztonsági erők (pakisztáni katonák és szerződéses biztonsági őrök) 6 tagja életét vesztette.

A támadás az üzemi területtől távol történt, a termelés a többi kúton zavartalanul folyik. Az incidens nem befolyásolja a Mol pakisztáni termelését.”

(MTI)

Iszlamisták támadták meg a MOL pakisztáni üzemét | Mandiner

Négy rendőrt, valamint két biztonságiőrt megöltek.

Nyitókép: MOL Facebook-oldala 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolakomarom
2023. május 23. 15:43
Ez a klasszikus imperializmus A Honvedseg is a multikat vedi itt, nem a magyar embereket
Reggedieh
2023. május 23. 14:49
Értjük, értjük, a magyar gazdaságot kell most a terroristáknak aláásniuk: OTP listán, a MOL támadás alatt, a horvátok és az ukrik egekbe emelik a transzfer árát, s a német cégeket erőszakkal akarják rábírni a kivonulásra. Itt tartunk, "Európa" (terrorista csőcselék).
NERbot
2023. május 23. 14:45
Nem értem, hogy az iszlamisták miért gyűlölik az országukat kizsigerelő, pénzhajhász multikat.
Mich
2023. május 23. 14:44
Kinek az érdeke...?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!