Lesznobozta a Fehérvárt a liechtensteini edző

2019. augusztus 02. 09:08

Az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk - nyilatkozta Mario Frick.

2019. augusztus 02. 09:08

Kiesett a Fehérvár az Európa-liga-selejtezőből miután idegenben 2–0-ra kikapott Liechtensteinben a Vaduztól. A meccs után a Vaduz edzője, Mario Frick a következőt mondta az nso-nak:

Nem láttam még olyan „sznob” csapatot, mint a Fehérvár. Ha az edzőn nem is, a játékosokon éreztem, hogy nem tisztelnek minket eléggé, az első meccs után lekicsinylően nyilatkoztak rólunk – ennél nagyobb motiváció nem is kellett nekünk.
A Fehérvár edzője, Marko Nikolics nyilván roppant csalódott volt:

Amióta itt vagyok, ez volt a legrosszabb napom. Eddig szép sikereket értünk el, de ez nagy kudarc volt. A futball egyszerű és őszinte játék, azt kaptuk a sorstól, amit megérdemeltünk. Kihagytuk a lehetetlent is… Felesleges most mélyebb analízisbe belemenni, de azt leszögezhetem, hogy vállalom a felelősséget a vereségért.

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2019. augusztus 02. 18:47
Aztán mi a fa..ért is kell a magyar profi labdarúgásba közpénzt beletenni? Orbán egyszer ezt is megmagyarázhatná! Ezt a hülyeségét elég nehezen viselem el! Ugyanis ezek a focizgatók nem érdemelnek közpénzt - mire fel kellene kapniuk? Az éremhozók, az Európa és világbajnokok igen, ezeknek fityiszt!
Belakiss
2019. augusztus 02. 17:44
Minden csapat kiesett az EL-ből: A STADIONÉPÍTÉS SIKERTÖRTÉNET, VIKTOR. Neked és Lőrincbarátnak.
Robur
2019. augusztus 02. 17:25
Orbán bezselézett hajú, tetovált, falábúitól mégis mit is lehet várni?
OberEnnsinnen
2019. augusztus 02. 16:25
A magyar futball annyira elmaradott hozzáadott érték, képzés, minőségi munkamorál tekintetében, mint amikor valaki mérőszerszám nélkül, szemre építi a házat... Ugyanakkor egyértelmű: állami támogatás nélkül a kelet-európai futball: versenyképtelen. Az állam viszont, ha nem készít ár-érték viszonyrendszert és azt nem követeli meg a kifizetésekkor: egyszerűen meglopja az adófizetőket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!