Hidvéghi Balázs: A háború bebizonyította, hogy a hazánkat ért vádak szemenszedett hazugságok

2023. április 29. 14:37

A politikus azokra a kritikákra válaszolt, miszerint Magyarország nem együttérző.

2023. április 29. 14:37
null

Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője a Premier Christian Radio, brit keresztény rádiónak beszélt Ferenc pápa látogatása kapcsán.

„Mi egy, a keresztény hagyományaira támaszkodó ország vagyunk. És mint ilyen, mindenkin segítünk, aki arra rászorul. Ezt bizonyítja az a közel 1,5 millió ukrán menekült, akit eddig elláttunk. Erről a Premier Christian Radio, brit keresztény rádiónak beszéltem Ferenc pápa látogatása kapcsán” – írta Facebook-oldalán a politikus. 

A posztban mellékelt felvételen Hídvéghi leszögezi:

Eddig másfél millió ukrán menültnek segítettünk és történelmünk legnagyobb humanitárius segítségét hajtjuk végre – mondja.

Nyitókép: Hidvéghi Balázs Facebook-oldala

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 30. 10:31
Most minden fideszes a Szentatya reverendája mögé bújik?!
Pelso j.
2023. április 30. 09:34
A párt EP-képviselőjeként megtanulhatnál csúsztatni, mellébeszélni. Hogy még egyértelműbb legyen, amit képviselsz.
tapir32
2023. április 30. 00:53
„A DK-s retrórákosista élcsapat aknamunkája általuk bevallottan ott van minden ki nem fizetett euróban, a boltban drágábban megvásárolt termékben, a rezsicsökkentés ellenére magasabb számlában, a kevesebb fizetésben, az inflációban is.” Deutsch Tamás
tapir32
2023. április 30. 00:51
A magyar kormány az ukrán embereket támogatja és segélyezi! A háborút nem támogatja a magyar kormány! Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Az USA, EU, brit, orosz és ukrán politikai vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy háborúig fajult az orosz - ukrán konfliktus. Ha, már háborúig fajult a helyzet akkor, a háború befejezésén, vagy legalább tűzszüneten kellene munkálkodniuk, és nem a háború folytatásán. Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán nyerészkednek. A háború párti politikusok alkalmatlanok és / vagy az érdekük a háborúskodás. A mások halálán nyerészkedőknek az érdeke a háború elhúzódása! Binden, Soros stb. Akiknek háborús befektetéseik vannak azoknak az érdeke a háború elhúzódása. Fegyverlobbi, cseppfolyós gáz gyártás és szállítás stb. / Pl. a magyargyűlölő Guy Verhofstadt/ Tkp. a fél világnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert azt remélik, hogy ha az USA és jó pár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi? Esetleg háborús befektetéseik vannak és ezért érdekük a háború elhúzódása? A háborún nyerészkedők! Nagy üzlet a háború! A szankció és háború pártiak Putyin szövetségesei! Az orosz oligarcháknak is nagy üzlet az elhúzódó háború! Eszmékért a katonák halnak meg. A vezetőik a saját érdekeik okán küldik őket a frontra. A politika kizárólag érdekekről szól, amiket szép eszmékbe csomagolnak. Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak! A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!