Magára akarta robbantani lakását egy erzsébetvárosi férfi

2022. október 13. 11:13

Tizenöt ember életét veszélyeztette a férfi.

2022. október 13. 11:13
null

Budapesten, a VII. kerületi Kertész utca egyik társasházának földszinti lakásában keletkezett tűz 2022. október 12-én 18 óra után – írja a rendőrség honlapja. A szomszédos lakások füsttel telítődtek, a nyílászárók megégtek, tizenöt embernek kellett elhagynia otthonát, de senki sem sérült meg. A tűzoltók gyorsan eloltották lángokat.

Az erzsébetvárosi járőrök a ház előtt elfogták a földszinti lakás lakóját, a 48 éves K. Gyulát, aki a rendelkezésre álló adatok szerint otthonában megnyitotta a gázcsapot, majd tüzet gyújtott. A férfit a VII. Kerületi Rendőrkapitányságon közveszély okozása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A zavartan viselkedő férfi beismerő vallomásában azt mondta, magára akarta robbantani lakását, de aztán megijedt és kimenekült. A nyomozók a gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Nyitókép: Pixabay. Illusztráció.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citromosParizer
2022. október 13. 19:36
kerékbe törni! azzal nincs gond, ha ki akarja csinálni magát (sajnálom amúgy, hogy ide jutott), de hogy ezzel másokat is és akár az életük munkáját is hazavágja, az nem oké. ha már annyira nem kell neki az élete, akkor ajánlja fel a szerveit, vagy csak menjen ki az erdőbe, aztán maradjon ott, amíg meg nem hal. hogy lehet valaki ekkora önző f.szkalap, hogy még öngyilkos is csak a mások rovására tud lenni? szánalmas...
Perczel Éva
2022. október 13. 13:29
Hát ezt tette vele Niedermüller a berlini szélhámos?
Most80
2022. október 13. 13:17
"...előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására" Nekem az is jó, ha simán csak letartóztatják, de biztosan így kell hivatalosan fogalmazni.
Pandaka pygmaea
2022. október 13. 12:05
Már azt hittem, hogy a Niedermüller volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!