C. Ronaldo és Clooney is tanúskodhat Berlusconi perében

2011. november 23. 15:30

Berlusconi ügyvédei ragaszkodnak ahhoz, hogy a focista és a színész tanúskodjon a volt olasz kormányfő mellett.

2011. november 23. 15:30

Szemtanúként idézték be Cristiano Ronaldót és George Clooneyt Silvio Berlusconi szexbotrányának tárgyalására. A volt olasz kormányfő ügyvédei ragaszkodnak hozzá, hogy a focista és a színész tanúskodjon a „Papi” mellett a megrontási vád ügyében. Berlusconit azzal vádolják, hogy fizetett egy 17 éves lánynak a szexért, ami büntetendő cselekmény. Egy illetékes szerint ha  sztárok megkapják az idézést, akkor meg kell jelenniük a tárgyaláson. Hozzátette ugyanakkor, hogy ha nem mennek el, akkor sem „küldjük utánuk a rendőrséget” – mondta.

Cristiano Ronaldo egyelőre nem nyilatkozott, George Clooney viszont meglepődött, hiszen saját bevallása szerint csak egyszer találkozott Berlusconival, akkor is csak egy támogatás ügyében – írja a Sportszelep.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fakutya ezredes
2011. november 23. 19:35
Mennyetek a sunyiba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!