„Mi van, te kutya, egy köcsög rendőrkutya vagy, nem?” – így barátkoztak a szabadnapos rendőrrel egy pécsi konditeremben (Videó)

2023. március 25. 15:24
Azt mondták neki, hogy megvárják a terem előtt és megverik, megveretik.

Baranya vármegyében két férfi rendőrt zaklatott a helyi, pécsi, edzőteremben. A szolgálaton kívüli rendőrt a 46 és 18 éves férfi trágár szavakkal illette, valamint megfenyegették, megvárják a terem előtt és megverik, illetve megveretik.

Mindkettőt elfogták a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztályának munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat közreműködésével, az egyik tettes ellen zaklatás vétsége miatt indult büntetőeljárás, a másikat pedig – mivel ellene több erőszakos bűncselekmény miatt is nyomoznak a rendőrök – őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását.

Rendőrt zaklattak Pécsett - őrizetbe vették, kezdeményezték a letartóztatását

A Nemzeti Védelmi Szolgálat Facebook-oldalán osztott meg részleteket az ügyről, azt írták, hogy a két elkövető többször kutyának nevezte a szabadidejében a konditeremben gyúró szabadnapos rendőrt.

Mi van, te kutya. Egy köcsög rendőrkutya vagy, nem? Te rendőrkutya kint megvárunk, és elkapunk”

– mondta a két férfi a rendőrnek, ám az NVSZ tájékoztatása szerint még ennél is durvább megjegyzéseket tettek a rendőrnek. Úgy tudni, hogy a két férfi minden ok nélkül kötött bele a konditeremben gyúró rendőrbe. 

Mindenképp azt akarta kiprovokálni, hogy verekedés legyen a vége”

– írták.

Nyitókép: Facebook

Összesen 121 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés